Stichting Dogs by Merlyn Reparatie dak | Geld inzamelen
 
 

Stichting Dogs by Merlyn Reparatie dak

Stichting Dogs by Merlyn heeft dringend uw hulp nodig voor de reparatie van het dak!

Stichting Dogs by Merlyn heeft dringend uw hulp nodig! Voor de winter moet het dak van de loods worden gerepareerd zodat de honden veilig en droog de komende winters kunnen doorbrengen. De reparaties zijn heel hard nodig en moeten goed uitgevoerd worden. Daar is geld voor nodig. Wij hopen op uw hulp voor deze mooie stichting die al zoveel goeds heeft gedaan voor de zwerfhonden in Roemenie. 

Een paar weetjes van achter de schermen:
•We zijn in die 2 jaar 10 keer verhuisd, de verhuizing naar de loods was de 10e keer.
•We hebben ruim 1000 neutralisaties achter onze naam staan.
•We hebben ruim 500 honden geholpen aan een thuis.
•Op dit moment lopen er meer dan 200 honden, 2 varkens, 1 schaap, een 20-tal katten, 1 konijn, 2 hanen en 3 kippen.

Lees hier meer over deze bijzondere stichting:

https://www.modernehippies.nl/merlyn-31-ik-verhuisde-naar-roemenie-voor-de-zwerfhonden/
Of op de website https://www.stichtingdogsbymerlyn.com/ en of Facebook pagina van Stichting Dogs by Merlyn: https://www.facebook.com/StichtingDogsbyMerlyn/

Stichting Dogs by Merlyn vindt dat elke hond een tweede kans verdient. De stichting haalt honden letterlijk van de straat  om ze te neutraliseren en biedt vele van hen een veilige plek. Sommige honden zijn bang of ziek, maar stap voor stap komen we verder. Door het geven van liefde, eten, drinken, goede medische zorg en onderdak.

Een hond leert het meest in de roedel, daarom spelen de gezonde honden overdag lekker met z’n allen buiten. Dit is belangrijk voor het leren en voor hun sociale gedrag. Voor de gezondheid vinden we het vanzelfsprekend dat de omgeving schoon en veilig is.

Onze visie klinkt door in ons doen en laten. Ook materialen verdienen een tweede kans. We creeeren graag zelf en houden ervan oude spullen te hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het timmeren van een onderdak van oude pallets. We werken graag met robuuste materialen zoals autobanden, oude tonnen en er staat zelfs een tof aangepast autowrak als schuilplek! Door deze manier van werken draaien we elke euro twee keer om en dragen we bij aan hergebruik en duurzaamheid. Hierdoor krijgen niet alleen honden maar ook materialen een tweede kans. 

Net als bij onze honden gaat de groei en bouw van de stichting ook stapje voor stapje. Het hoeft en kan niet van vandaag op morgen af zijn. We blijven ontwikkelen. We bouwen beetje bij beetje, op een eenvoudige maar goede en veilige manier. Daarbij werken we graag samen met sponsoren/partners en vrijwilligers. 

De Stichting is opgericht door Merlyn Gritter. Ze houdt met heel haar hart van haar honden, maar ook van haar minimalistische bestaan. Zoals ze zelf altijd zegt “het draait om de honden en niet om mij”. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

114 donaties
€ 4.350,00
Doel: € 10.000,00
43%

Deze actie is gesloten.