Stichting De Grote P0l Beinum

Stichting De Grote P0l Beinum | Geld inzamelen
 
 

Veel Hoogbouw op een rij, privacy en een rondje om de vijver,         is er straks niet meer bij !

Wij worden geconfronteerd met de dreiging dat de karakteristieke uitstraling van ons Centrum Beinum en de historische boerderij De Grote Pol worden aangetast. 

Het idee om hoogbouw te plaatsen in een omgeving die tot nu toe gekenmerkt wordt door eengezinswoningen is niet alleen visueel storend, maar ook het verkeer zal toenemen en privacy en leefbaarheid zullen afnemen.

Wij als bewoners in het centrum van Beinum en elders vinden het belangrijk dat de uitstraling en leefbaarheid van het centrum Beinum en de histsorische Boerderij De Grote Pol behouden blijft voor iedereen. 

Het zou jammer zijn wanneer deze historische boerderij door de hoogbouw onzichtbaar wordt. 

Wanneer de hoogbouwplannen door juridische hulp niet door kunnen gaan, zou dit ook voor jullie als bewoners van de omgeving een zegen zijn.

Vorig jaar hebben jullie al heel veel handtekeningen gezet tegen deze hoogbouwplannen. Het was een hele inspanning en veel werk, dank aan iedereen die eraan heeft meegedaan. Doesburg heeft tot nu toe er niets mee gedaan.

Laten we standvastig zijn in het behoud van onze unieke woonomgeving.  

Om een deel van de grote kosten voor de juridische hulp te kunnen betalen, vraag ik jullie om een donatie te doen. Deze donatie wordt overgemaakt aan de Stichting De Grote Pol. Daarmee kunnen ook jou belangen verdedigd worden.

De stichting is een platform voor de donaties en als adres voor de advocaat om correspondentie te voeren met de gemeente en de rechter. Voor de advocaat is het gunstiger om vanuit de stichting te opereren. 

Hartelijke dank ervoor. 

Hans Wipfler

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 865,00