Stichting Bondeko Juf in Afrika

Stichting Bondeko Juf in Afrika | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan kwaliteitsonderwijs in Oeganda!

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina! Wij zijn Sara en Britt: derdejaarsstudenten aan de PABO in Deventer. Wij gaan van mei 2017 tot en met augustus 2017 stage lopen in Oeganda op de Bondeko lagere school. 

Voordat wij vertrekken naar Oeganda willen we graag ons steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het aanschaffen van schoolmateriaal, leesboekjes, muggennetten en ontwormingskuren. Bondeko lagere school is al aardig in ontwikkeling, maar het doel is om een school te worden waar kwaliteitsonderwijs gegeven wordt aan de armere kinderen uit de gemeenschap. Een school waar kinderen alle aandacht, zorg en steun krijgen die nodig is om op te groeien tot mensen die het land kunnen helpen opbouwen.

Op onze huidige stagescholen hebben we beide al acties georganiseerd voor het ophalen van geld (het verkopen van broodjes op de kersmarkt en het maken van een verjaardagskalender met de hele school). Toch willen we kijken of we net een klein beetje meer kunnen ophalen. We hebben op een rijtje gezet wat een klein bedrag al kan betekenen voor de kinderen van de Bondekoschool!

  • Ontworming voor 1 kind per jaar: €0,50
  • Ontworming voor de hele school per jaar: €117,-
  • Muggennetten voor 1 kind: €5,-
  • Muggennetten voor 2 klassen (70 kinderen): €350,-
  • Leesboekjes: €2,- per stuk
  • Leesboekjes voor 1 klas: €30,-

Heel erg bedankt voor uw bijdrage! 
Volg ons op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen en stageperiode!

https://www.facebook.com/jufinafrika/ 

Groeten,

Sara en BrittEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 135,00

Deze actie is gesloten.