Stichting Bij Anders, wonen met een beperking!

Stichting Bij Anders, wonen met een beperking! | Geld inzamelen
 
 
Kleinschalig wooninitiatief voor jongeren met een beperking in Heerhugowaard.

Stichting Bij Anders heeft als doel een kleinschalige woonvorm te realiseren waar onze jongeren met een verstandelijke beperking zich thuis voelen. Een groep van maximaal 10 jongeren waar een huiselijke sfeer wordt gecreëerd die zo dicht mogelijk bij de gezinssituatie komt, met de normen en waarden die daar bij horen.

Het bieden van goede zorg, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn een vereiste om hun zelfredzaamheid te stimuleren en onderhouden. Voor nu en in de toekomst.

We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de zorgverlening voor onze kinderen. Natuurlijk zijn we ook zelf ervaringsdeskundigen en hebben we ons breed georiënteerd. We hebben een duidelijk beeld voor ogen van wat we willen. We willen onze financiën en krachten bundelen om zelf woonruimte met zorg en begeleiding op maat te realiseren; een ouder wooninitiatief.

Wij houden hiermee de regie over het wonen, de zorg en de begeleiding van ons kind.

Voor onze jongeren zelf betekent een wooninitiatief : een eigen (t)huis. Zelf mee bepalen waar, hoe en met wie je woont en meedoen in de samenleving. Gewoon, net als iedereen, niet anders.

Voor meer informatie kijk op onze website: https://bij-anders.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 1.505,00

Deze actie is gesloten.