Stichting BaarnHuis

Stichting BaarnHuis | Geld inzamelen
 
 
Realisatie BaarnHuis wonen met een beperking

OOK KINDEREN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING GROEIEN TOE NAAR VOLWASSENHEID. MAAR HELEMAAL OP EIGEN BENEN STAAN IS NIET HAALBAAR EN EEUWIG THUIS WONEN IS NIET WENSELIJK. DEZE JONGEREN HEBBEN DUS EEN STEUNTJE IN DE RUG NODIG.


DE ACHTERGROND
Wij zijn een groep van ouders van een kind met een verstandelijke beperking. De kinderen wonen nog thuis, kunnen veel maar hebben aandacht en soms hulp nodig. Als ouders komen we in een leeftijdscategorie waarbij we gaan nadenken over een volgende levensfase, hierbij hoort natuurlijk de overweging dat wij niet altijd voor onze kinderen kunnen blijven zorgen. De zorg op termijn overdragen op onze ander kinderen of familieleden legt een zware wissel. Daarom willen we proactief bekijken of we gezamenlijk een veilige begeleide woonomgeving kunnen creëren.


HET DOEL
Het doel is om de jongeren kleinschalig te laten wonen. Stichting BaarnHuis biedt een eigen woning voor elke jongere, bestaande uit een woonkamer, keukenblok, bad- en slaapkamer. En dan gaat het om minimaal 12 jongeren, dus om 12 éénpersoons huishoudens onder één dak. Met centrale huiskamers met keuken voor activiteiten en gezamenlijke maaltijden. Belangrijk om te weten is dat er 24-uur zorg aanwezig is, dus ook ‘s nachts.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 1.000.000,00
0%

Deze actie is gesloten.