Stichting 5 voor 12 voor Anja

Stichting 5 voor 12 voor Anja | Geld inzamelen
 
 
Help Anja met een donatie zodat ze kan blijven vechten om haar leven terug te krijgen.

Eind 2013 wordt Anja ziek. Wat aanvankelijk een flinke griep lijkt, blijkt een slopende ziekte, de ziekte van Lyme. Terwijl ze alle dagen op de bank of in bed naar het plafond ligt te kijken, tikt de tijd langzaam maar zeker weg. Elke minuut van de dag is voor Anja een lijdensweg, waarbij ze de meest vreselijke neurologische kwellingen te verduren krijgt en daarnaast ook veel pijn heeft. Ze is enorm prikkelgevoelig voor licht, geluid, geur en beweging, waardoor ze in een sociaal isolement is geraakt. De kwaliteit van haar leven is tot een dieptepunt gedaald is. Ze vraagt zich dagelijks af hoeveel lijden ze nog moet, maar vooral ook kán verdragen. Haar enorm sterke wil houdt haar strijdbaar, ze wil blijven vechten, maar er zijn steeds vaker momenten waarop ze uitspreekt dat ze dit geen jaren meer vol gaat houden. Ze houdt van het leven, maar niet van dít leven, kortom, de tijd begint te dringen, het is 5 voor 12.

Na diverse behandelingen en therapieën gevolgd te hebben, die geen van allen het gewenste resultaat hebben opgeleverd, is Anja in Nederland uitbehandeld. Nu heeft zij een behandeling gevonden bij een kliniek in Duitsland waardoor zij mogelijk haar leven weer terug kan krijgen. Het behandeltraject in de kliniek zal ongeveer 3 weken duren en bestaat uit verschillende behandelmethoden, waarvan stamceltherapie een centrale rol speelt. Deze behandeling heeft tot doel om het immuunsysteem van Anja te resetten. Om deze behandeling te kunnen betalen is geld nodig, veel geld. Een flinke drempel voor Anja en haar vriend Frank die nu al elk dubbeltje om moeten draaien.

Help je de drempel voor Anja te verlagen? Met elke euro komt de behandeling en daarmee de kans dat Anja haar leven weer terug krijgt een stap dichterbij. Je kunt Anja steunen met een donatie aan Stichting 5 voor 12.

Bezoek ook: www.stichting5voor12vooranja.nl

 

Alvast heel hartelijk dank voor uw donatie!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 2.273,00
Doel: € 35.000,00
6%

Deze actie is gesloten.