Steuntje in de rug

Steuntje in de rug | Geld inzamelen
 
 
Enorme gasexplosie in Den Haag

Het zou je maar gebeuren.... Je zit op een verjaardag en in eens krijg je een telefoontje van je over buurman dat er een enorme expolosie is geweest bij jouw in de straat..... Snel haast je je naar je huis. Bij aankomst blijkt het om de woningen naast jou huis te gaan. Het is een enorme ravage, er heerst paniek en wanorde. Je wordt tegen gehouden door de hulpdiensten, je mag je huis niet in. Van het één op het andere moment ben je alles kwijt....

Dit overkwam ons nichtje en haar dochtertje van net één jaar oud. Nog geen jaar geleden was zij deze woning ingetrokken nadat deze door haar moeder en vriend flink opgeknapt was. Eindelijk had ze haar eigen plekje.          Ingericht met fijne spullen. En met een mooi slaapkamertje voor haar dochterje. Een nieuwe start. Voor iedereen die haar kent weet dat zij het alles behalve makkelijk heeft gehad. Maar zoals wij zeggen ze is klein maar dapper!!! 

En nu dit...  Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het is om in één keer al je spullen kwijt te zijn. Het is nog steeds niet duidelijk of ze binnenkort onder begeleiding nog haar huis in mag om er alleen de hoogst noodzakelijke spullen uit te halen. Wat wel zeker is is dat de woningen allemaal gesloopt zullen worden omdat ze onstabiel en dus niet meer veilig zijn.

Wij willen niet langer toeschouwer zijn en hebben besloten om in actie je komen. Dat doen we door via deze weg geld voor haar op te halen. Zodat ze een steuntje in de rug krijgt bij het opnieuw inrichten van haar leven en dat van haar dochtertje.

Alvast heel erg bedankt, Nathalie & Erik, Nina en Marit Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

53 donaties
€ 1.222,00

Deze actie is gesloten.