Steun Zizamele Educare centrum in Kaapstad

Steun Zizamele Educare centrum in Kaapstad | Geld inzamelen
 
 
De bouw van een centrum voor onderwijs en opvang van kinderen in een sloppenwijk

Op 9 april gaan wij, Romke en Karel, 42 km van de marathon van Rotterdam trotseren. Naast het weerleggen van grenzen, het overwinnen van de hongerklop en natuurlijk het verslaan van de man met de hamer, hebben wij nog een andere uitdaging gevonden. Namelijk het leveren van een bijdrage aan een goed doel. 

Wij hebben allebei een tijd lang in Zuid-afrika gewoond en wisten vrijwel meteen dat dit het land is waar wij onze focus op zouden leggen. Via een - toen goede buur, maar nu verre vriend – hebben wij een project gevonden dat zich inzet in de Township, genaamd Khayelitsha. 

In Khayelitsha zijn de scholen vaak slecht onderhouden, zijn er weinig docenten en zijn er amper voorzieningen om kinderen buiten schooltijd in op te vangen. Dit project richt zich op deze pijlers door middel van een directe bijdrage aan de opbouw van het zogeheten Educare centrum. In een Educare centrum krijgen de jonge bewoners van Khayelitsha de mogelijkheid tot goed onderwijs, verzorging, opvang en gezamenlijke activiteiten. 

Karel heeft begin mei de unieke mogelijkheid om in Khayelitsha de cheque, met jullie namen erop persoonlijk te overhandigen! 

Dus wil jij direct bijdragen aan de opbouw van dit centrum voor de kinderen in Khayelitsha? Doneer dan hier via de rode knop rechtsboven, alle kleine beetjes helpen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 605,00
Doel: € 1.000,00
60%

Deze actie is gesloten.