Steun voor zwemstudio Ingrid

Steun voor zwemstudio Ingrid | Geld inzamelen
 
 
Steun de zwemstudio zodat onze kids na de corona hier nog terecht kunnen!

Help Zwemstudio Ingrid die nu dreigt onder te gaan door de corona heen, waardoor ze al van vorig jaar maart dicht moesten. De zwemstudio doet er echt van alles aan om de lessen door te laten gaan, maar als ze verplicht dicht moeten omdat ze niet meer binnen mogen zwemmen, dan houdt het snel op. Ook dan komen ze zelf ook alweer met een oplossing. Zo zijn we in de zomer naar een andere plaats gereden omdat ze  daar in het buitenbad water konden huren. Wij blij.....kinderen blij..... September konden we weer terug naar binnen. En 15 december moesten de zwemlessen weer stoppen.

Voor de zwemstudio lopen de kosten wel allemaal door. De enige vergoeding die de zwemstudio krijgt is een gedeelte voor personeelskosten, maar er zijn nog genoeg andere kosten. De zwemstudio brengt ons verder geen kosten in rekening, terwijl die van hun gewoon doorlopen. Nadat ik navraag heb gedaan waarom er geen rekening meer kwam was het antwoord dat ze het niet over hun hart konden verkrijgen om de contributie door te laten lopen en er niks voor terug konden doen.

Mijn dochtertje zwemt met veel plezier bij de zwemstudio. We hebben voor de zwemstudio gekozen om de persoonlijke aandacht die er voor het kind is. Mede door de zeer kleine groepjes en de vakkundige docenten komen hier alle kinderen tot hun recht. Zeker ons kindje heeft er veel baat bij, en zo zijn er nog veel meer ouders die heel erg blij zijn met de persoonlijke aandacht voor hun kindje. De zwemdocenten hebben zeker voelsprieten voor deze bijzondere kinderen. Petje af hoe ze uiteindelijk de kinderen leren zwemmen. Heb veel respect voor hun! Stel voor dat de zwemstudio het niet redt......daar maak ik me nu al druk over, met mijn nog vele ouders die ik spreek op het schoolplein. Dan komen we terecht in zwemscholen waar er met grote groepen gewerkt wordt en er zeker nu na de corona strakjes de groepen alleen maar voller worden.

Daarom de vraag, wie doet er mee met deze actie te steunen zodat de kinderen weer terecht kunnen bij Zwemstudio Ingrid zodra dit weer mogelijk is?

Verontruste ouder.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
203 donaties
€ 6.227,00