STEUN VOOR PATTY EN HAAR GEZIN!

STEUN VOOR PATTY EN HAAR GEZIN! | Geld inzamelen
 
 

“Van Dream naar Nachtmerrie!”

En dan; wat op 3 maart voor iedere kapsalon een feestdag was (na 11 weken weer open mogen) werd voor Patty een nachtmerrie. De dag ervoor krijgt zij de diagnose Kanker!

Daar stond ze in november 2020! Vol trots in haar nieuwe kapsalon, onze collega en vriendin Patty (33). Opgekrabbeld na een Lockdown en een verwoestende brand van haar bedrijf. Helemaal weer zelf van de grond af opgebouwd, helemaal in haar eigen stijl.

Na buikklachten half februari ging zij naar de huisarts. In een rollercoaster alle onderzoeken ondergaan. Dan de uitslag: Agressieve vorm van kanker, stadium 3. Uitzaaiingen in eierstokken, rib, buikvlies, aorta. Primaire tumor onbekend. Een doorverwijzing naar het AVL in Amsterdam. Nog meer onderzoeken. Een grote operatie, chemo en vele onzekerheden staan in het vooruitzicht. Angst, machteloosheid en onzekerheid. Patty's diagnose is volgens de artsen een puzzel en zeldzaam.

Lieve mensen, wij hebben écht uw hulp nodig!

Haar zaak ligt voor de 4e keer per direct stil. Na 20 weken gedwongen sluiting en een brand is dit niet te bevatten. Een niet te omschrijven nekslag. Haar pijn word heftiger, een opname in het ziekenhuis volgt. Morfine injecties en een spoedscan worden gepland. Vol verdriet ontvangen Patty en Danny wéér een negatieve uitslag: Ook uitzaaiingen in de lever. De volgende ochtend word er een gesprek gepland. Vol ongeloof moeten Patty en Danny luisteren naar wat de arts te vertellen heeft. “Het is te ver uitgezaaid, we kunnen niets meer voor u doen. Opereren is niet meer mogelijk. We denken dat u nog maar een aantal weken tot maanden heeft”. Hun wereld stort in een klap in elkaar. Alle hoop, al hun toekomstplannen, haar droom… Allesvernietigende woorden, ongeloof, onwerkelijk, gewoon niet te bevatten. En dat binnen 4 weken...

En nu? Hoe verder?

Patty kan niet meer werken. Haar inkomsten die nu helemaal zijn weggevallen. Danny die al zijn tijd naast haar en met haar en de kinderen wil doorbrengen, er voor haar moet en wil zijn. Ook zijn inkomsten vallen weg. De hypotheek welke betaalt moet worden, de vaste lasten (zakelijk en prive) en investeringen die gedaan zijn om haar "My Dream" weer op te bouwen. Waar zij slechts 2 weken heeft mogen werken toen de bom barste.

Wij weten wel dat het onmogelijk is om alle (vaste) lasten nu op te moeten brengen. Wij willen graag dat Patty de tijd, die haar nog is gegund, rustig en zonder geldzorgen kan doorbrengen. Dat ze nog even kan genieten van Danny en haar kinderen. Dat Danny 24 uur per dag bij Patty en de kinderen kan zijn. Dat zij met zijn viertjes nog de tijd hebben om hun wensen,die zij als gezin hebben, kunnen verwezenlijken.

Patty is niet van "zielig doen", "medelijden" en/of "hulp vragen" Iedereen die haar kent weet dat. En toch vinden wij dit een reden, om deze inzamel actie te starten. Want iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, zal ze een stukje kunnen "ontzorgen" zodat ze zich 100% kunnen focussen op elkaar en hun lieve kindjes voor de tijd die ze samen nog gegeven is.

U bent vrij om om deze doneerlink te delen. Heel veel dank!

Lieve groet Jolanda. Sandra en Danielle

Jolanda Koedam
01-06-2021

Veel mensen vragen naar Pat, de laatste week zijn er veel "ontwikkelingen" geweest. 

De pijn werd voor haar erger tot onhoudbaar. En iedereen die Patty kent weet hoe hoog haar pijngrens is.

Zaterdagochtend is ze met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier hebben ze in overleg met een arts van pijnbestrijding verschillende medicatie toegediend voor verlichting van de pijn. Helaas hielp dat onvoldoende en werd besloten een morfinepomp in te brengen.
En dat gaat goed! Ze kan hiermee zelf haar behoefte aan pijnstilling regelen.

Vandaag (dinsdag) mag ze naar huis met deze pomp en kan ze comfortabel op een bed en kan ze heerlijk bij haar gezin en familie zijn!🙏

Ze leest (als t lukt) alle lieve berichten die iedereen haar stuurt! Verwacht geen antwoord, maar dat zal iedereen wel begrijpen.

Ze wil uiteraard al haar aandacht geven aan haar gezin en dierbaren❤


Jolanda Koedam
25-03-2021

♡Update van Patty zelf♡

Hallo allemaal,

Ik wilde jullie even laten weten hoe het nu met mij gaat.

Ik heb het behoorlijk voor mijn kiezen gehad. Niet alleen dat je te horen krijgt dat je kanker hebt, maar dat je ook maar max een jaar hebt... Dus dat is niet niets.

Ik ga daarom ook volop genieten van mijn gezin!! En mijn familie en vrienden.
Ik heb heel veel lieve mensen om me heen die er voor hebben gezorgd dat Danny(mijn man ) bij mij kan blijven en niet hoeft te gaan werken. 
Zonder hem ben ik ook niet compleet, zonder hem ben ik angstig en weet ik het even niet meer. 

Ben jullie daar allemaal zo dankbaar voor !!! 

Terwijl ik nooit zo ben. Ik ben Patty ben niet bang..  Maar nu wel als ik eerlijk ben soms weet ik het even niet meer. Hoezo... waarom...alles gaat er door je hoofd.

Mensen bedoelen het ook heel lief en vragen: ,,Hey Patty, hoe is ie?"
Ik kan daar geen antwoord op geven. Ik heb al weer 2 keer in het ziekenhuis gelegen omdat ik niet tegen de chemotherapie met chemo pillen kan dus moet ik daar een weg in zoeken, want ik wil alles aan pakken wat ik kan. Daarintegen wil ik wel een mama en vrouw kunnen zijn en niet alleen maar ziek. 

Ik ga ook bewijzen dat de dokter wel kan zeggen een jaar, maar ik ga er 10 jaar van maken 🍀🙏 

Positief  blijven is het beste. Met deze chemotherapie verlies ik gelukkig niet mijn haren en de chemopillen blijven er nu goed in. 

Nu over 9 weken weer een scan en de onzekerheid is het ergste. 
Ik wil jullie ook vertellen dat ik dus niet meer ga knippen hoeveel ik ook van mijn werk houd, ik red dat niet meer en wil nu genieten. 

Ik wil jullie dan ook vertellen dat ik mijn klanten doorstuur naar Jolanda.
Ik wil ook heel graag dat "My Dream" blijft bestaan.

Jullie kunnen haar bereiken op het nummer van de salon: 0320-224033  of haar mobiel: 0630546618

Ook voor (toekomstige) vragen over hoe het met mij gaat mogen jullie haar appen/bellen.

Dikke knuffel van Patty, Danny, Quincy-jay en Ashley.


768 donaties
€ 30.033,00

Deze actie is gesloten.