Steun voor opgelichte Wielie en Marian

Steun voor opgelichte Wielie en Marian | Geld inzamelen
 
 
in één klap al je geld kwijt, dit overkwam Willie en Marian

Al je geld, inclusief het bij elkaar gespaarde pensioen, in één klap kwijt raken door oplichterij is de ergste nachtmerrie die er is

Dit is Wielie (65) en Marian helaas overkomen

 

Het verhaal;

Wielie zet zich enorm in voor andere, gesteund door Marian

Hij is vrijwilliger bij o.a. Beweeg en ontmoetingstuin, kleine Gelderse Waard, Klompen Pad

maar fietst ook ongelooflijk veel km's en is masseur voor "Energie4All", waar hij geld inzamelt voor o.a. kinderen met een stofwisselingsziekte.

 

Hij is zelfstandig ondernemer als (sport)masseur van de "Massagepraktijk Palmaris" en heeft samen met zijn vrouw zuinig geleefd en ieder beetje wat hij van zijn massage's overhoudt apart gezet voor het pensioen. Zoals iedereen weet moet je omzetbelasting betalen bij een eigen bedrijf. En daar is ook alles mee begonnen.

Een deurwaarder van het Belastingdienst Apeldoorn belde onder de naam "Veldman" en gaf aan dat er nog een bedrag inzake de omzetbelasting te betalen was, wat voor Wielie en Marian totaal niet bekend was, maar doordat er wel vaker iets verrekend wordt met teruggaaf en nog te betalen waren ze niet meteen argwanend.

Hij zei ook dat er al een hoge boete bij was gekomen maar als het betaald zou worden er geen verdere consequenties aan zouden zitten. Wielie, die zelf bij de Belastingdienst heeft gewerkt, wilde vragen stellen maar steeds werden ze zo overbluft door die oplichter dat ze in de stress en paniek, samen met de oplichter aan de telefoon, de stappen hebben gedaan en het geld over hebben gemaakt. 

Bijna 10.000 euro in één klap weg!!!

En dat bij deze lieve mensen die zoveel goeds doen voor anderen, die nu al nachten wakker liggen en zoveel verdriet hebben omdat hun hele leven overhoop ligt en de toekomst er erg zwaar uit ziet, als je alles maar dan ook alles aan geld kwijt bent.

Als ZZP-ers weten wij, Marco (TTM Besselink), Sander (Montagenzo) en Wesley (Stairstuc) dat er geen potje is om dit zware leed te verzachten en je te helpen om de rekeningen te kunnen betalen. Dus daarom hebben wij de koppen bij elkaar gestoken en gezegd dat we iets voor hem en zijn vrouw willen doen en daarom deze actie op poten hebben gezet als steuntje in de rug, zodat Wielie ons weer iedere week met een lach kan masseren en niet met een traanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
49 donaties
€ 1.795,00

Deze actie is gesloten.