Steun Tommy

Steun Tommy | Geld inzamelen
 
 
Operatie Tommy

Lieve allemaal, 

Sinds 28 augustus 2009 ben ik de trotse eigenaar van mijn allerliefste Tommy. Ik kreeg hem als verassing voor mijn 17de verjaardag.

Vanaf dag 1 waren wij samen een team, Tommy ging overal mee naar toe, naar de paarden, op de fiets mee in het mandje voorop, weekendjes weg en nog zoveel meer. Tommy is een heel lief hondje, houdt er van om overal mee naar toe te gaan, is lief met kinderen en een ontzettende knuffel! 💙

Hij is mijn vriendje door dik en dun en ik heb heel veel steun gehad van hem in moeilijkere periodes. De liefde voor een dier is onvoorwaardelijk en bijzonder mooi.

Tommy is nu bijna 7.5 jaar oud en verkeerd in goede gezondheid. Helaas heeft Tommy zich, bijna 3 weken geleden, verstapt tijdens een "hyper aanval" van hem. Hoe vrolijk als dat hij altijd is sjeesde Tommy door de paarden bak en is door zijn snelle vaart in de bocht door zijn pootje gegaan.

Ik heb het een week aangekeken maar hij bleef maar op 3 poten lopen. In eerste instantie leek het voor mij gevoel niet zo ernstig; ik kon zijn pootje gewoon aanraken en bewegen. Toch maar voor de zekerheid naar de dierenarts gegaan en daar kregen we voor een week pijnstillers mee. Met een beetje geluk moest het dan beter worden en anders zouden er foto's gemaakt moeten worden en zag een verdere prognose er al niet zo mooi uit volgens de dierenarts..

Helaas deden de pijnstillers niet zijn werk en zijn wij op 28 november 2016 weer naar de dierenarts gegaan. Er werd een foto gemaakt en daaruit werd al gauw duidelijk dat Tommy een gescheurde kruisband heeft in zijn achterpoot en alleen een operatie kan herstel geven. De geschatte kosten bij mijn eigen kliniek waren rond de €1000,- euro..

Helaas, maar voor al ook zeer verdrietig kan ik helaas zo'n bedrag nooit betalen. De enige andere optie is inslapen, maar ik wil dit graag voorkomen want Tommy is verder kerngezond maar nu gewoon even "geblesseerd".

Ook tegen verwachting in probeer ik nu via donaties aan het bedrag te komen. Vele mensen met mij hebben gezocht naar een andere kliniek voor minder geld, en tot nu toe hebben we een kliniek in Raalte gevonden die het voor ongeveer  €500,- kan doen... Dus dat scheelt al een hele hoop en geeft stiekem ook weer positieve hoop!! 

Spijtig genoeg is het voor mij heel veel geld en heb ik dat niet 1,2,3 zo liggen.. Vandaar mijn "brutale" vraag aan een ieder of ze Tommy (en mij) misschien willen helpen..

Elke euro is er alweer 1 minder voor ons en dus ook zeker welkom!! 

Alvast ongelooflijk bedankt!!!!!!! 💙💙Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 145,00
Doel: € 500,00
29%

Deze actie is gesloten.