Steun The Beach Aalsmeer!

Steun The Beach Aalsmeer! | Geld inzamelen
 
 
The Beach heeft jouw steun nodig!

Op 5 april 2021 bestaat The Beach in Aalsmeer 25 jaar! Door de Corona-maatregelen heeft dit familiebedrijf een moeilijke en onzekere tijd achter de rug en die tijd is nog niet voorbij. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat The Beach blijft bestaan!

The Beach zit in een oud veiling gebouw in Aalsmeer en staat bekend als een bruisend bedrijf. Een plek waar iedereen samenkomt om te sporten, feesten, eten of drinken, muziek te maken of te zingen. Om een fantastische tijd te beleven. Bijna iedereen uit de regio is wel eens in The Beach geweest!

In The Beach wordt niet alleen uit liefde voor het volleybal de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Beachvolleybal georganiseerd, maar er wordt ook footvolley, korfbal, handbal, rugby, beachsoccer en tal van andere sporten gespeeld. Er wordt muziek gemaakt, gezongen en salsa gedanst. Er zijn evenementen voor leeringen van scholen, voor ouderen en voor mensen met een beperking. En het is de vaste locatie voor evenementen als Aalsmeer Roest Niet, de Droomdisco, Salsa avonden, de Laatste Werkdag en talloze feestavonden met DJ's en artiesten. 

Door de maatregelen zit The Beach in een donkere periode. Het is stil in het pand dat normaal bruist en leeft! Als de huidige situatie aan blijft houden, is de kans groot dat het haar deuren, hallen en restaurant moet sluiten. 

Help dit te voorkomen en steun The Beach met jouw donatie!

Actiegroep 'Wij willen blijven beachen' 

The Beach Aalsmeer
30-12-2020

Bedankt voor jullie bijdrage!

Samen redden we The Beach en blijft het de plek voor vele (sport) feestjes!


The Beach Aalsmeer
25-12-2020

Wat geweldig dat er zoveel sporters, dansers, feestvierders, gezelligheidsgenieters en buren fan zijn van The Beach! Donaties stromen binnen en de vele wensen zijn hartverwarmend. Geef de actie zoveel mogelijk door aan andere fans die je kent en aan fans die nog niet weten dat ze fan zijn. Dan zorgen we er met z'n allen voor dat de plek waar het altijd zomer is, blijft bestaan!


618 donaties
€ 39.805,00
Doel: € 50.000,00
79%

Deze actie is gesloten.