Steun Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf

Steun Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf | Geld inzamelen
 
 
Mogen wij ons even voorstellen?

Mogen wij ons even voorstellen?

De Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf is in April 2019 in het leven geroepen door 7 enthousiaste Landgravenaren, met het carnavalshart op de juiste plaats, met als doel: Het realiseren van een vaste Carnavalswagen die tijdens de jaarlijkse 2 optochten in Landgraaf (Carnavalszondag in Waubach, en Carnavalsdinsdag tijdens de Landgraafoptoch gebruikt gaat worden voor de Stadsprins(es)

Het plan van Stadprinsen Wagen is al enige jaren oud, in 2015 zijn er al concrete en vergevorderde plannen geweest voor de realisatie van deze wagen, door een toenmalig lid van de Stichting Landgraaf Optoch, maar door ziekte (en inmiddels overlijden) zijn de plannen helaas nooit verder uitgewerkt en tot realiteit gebracht, behalve een miniatuurversie van de wagen, zoals deze persoon deze graag wilde hebben, en door deze persoon gemaakt.

Als eerbetoon aan het overleden lid, wil de Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf dit idee graag doorzetten en ten uitvoer brengen, maar door de enorme kosten die dit met zich meebrengt, voor onder andere het bouwen van de wagen, en stalling en onderhoud zijn wij afhankelijk van Sponsoren, Donateurs en eventuele Subsidies die ons kunnen helpen om deze droom te verwezenlijken. In financiële zin, maar ook in materiële ondersteuning.

Momenteel hebben wij reeds de toezegging van enkele sponsoren, maar we zijn er nog lang niet.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar sponsoren en donateurs voor dit initiatief.

Wilt u ook deze wagen in realiteit zien tijdens de Landgraaf Optocht, en de optocht van Waubach? Twijfel dan niet, en doneer!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 437,00