Steun Stichting Pandora

Steun Stichting Pandora | Geld inzamelen
 
 
Help ons de nieuwe shelter afwerken!

Help ons de nieuwe shelter afwerken!
Honden in nood! Financiele hulp gezocht voor griekse shelter asiel in Griekenland

De bouw van de nieuwe shelter werd gestaakt omwille van geldtekorten!

Zoals velen misschien wel weten is de shelter van Skydra een echte ‘horrorshelter’… Niet te vergelijken met een asiel in Nederland, Belgie of Duitsland maar echt een vreselijke plaats waar men moet zien te overleven.. Geen mooie kennels maar hokken die met bij mekaar geraapt materiaal provisorisch met tyrips of ijzerdraad aan mekaar is geknoopt. Dat leidt tot gevaarlijk toestanden.. Honden prikken hun ogen uit aan uitstekende delen of bezeren zich flink aan pinnen of splinters..      

Stichting Pandora zet zich in voor het helpen van buitenlandse honden in Skydra Griekenland. Met reeds veel succes zijn er al vele honden en baasjes gelukkig gemaakt! Maar het werk wordt danig bemoeilijkt door financiele uitputting en het leven van meer dan 180 honden in de oude zeer gevaarlijke shelter loopt gevaar.. Vandaar dat we nu genoodzaakt zijn jullie om hulp te vragen!    

Enkele jaren geleden werd het verlaten slachthuis ingepalmd door 3 mensen die besloten de straathonden uit Skydra te helpen, op te vangen, verzorgen, etc..; Nu 4 jaar later werd er eindelijk gestart met de aanbouw van een échte hondenshelter voor de regio Skydra, wegens vele klachten van omwonenden op de huidige locatie. Dit nieuws kwam als een godsgeschenk, eindelijk een echte veilige plaats voor de honden, geen kettingen meer wegens plaatsgebrek, maar wel propere ruime hokken met een loopweide voor de 180 opgevangen honden! Geen met Parvo besmette plaatsen meer, maar wel veilige hokken voor de moeders en hun pups, of de weespupjes die telkens weer werden gedropt voor de shelter.

 De gemeente echter stopte de werken van de nieuwe shelter omwille van geldtekorten! De helft van de fundering werd gelegd en nog niet de eens de volledig overkapping van deze helft. Uiteindelijk werd een exacte calculatie gemaakt van wat er nog nodig was voor het afwerken, dit kwam op rond en bij de 7.900 euro! En we konden ons gelukkig prijzen met een anonieme donatie van 5000 euro voor dit project!!! Daarom doen we nu voor het resterende bedrag een oproep… want zolang we niet kunnen voorleggen dat we dit bedrag ter beschikking hebben wordt er ook geen materiaal meer geleverd! Recent werd één van onze lieve honden het slachtoffer van een aanrijding op het huidige domein waar de shelter nu is gevestigd… en werden reeds meerdere honden voorheen het slachtoffer van vergiftiging… omdat de omwonenden gewoon genoeg hebben van het lawaai en geblaf, ze willen ons hier WEG!  … Lieve mensen steun dit project zodat we snel kunnen vertrekken in deze huidige horrorshelter en de honden veilig kunnen onderbrengen! Alvast dank van het team te plaatse en de stichting Pandora!

Wij houden jullie regelmatig op de hoogte van de verdere evolutie en willen jullie graag meer zien van ons werk kijk dan op facebook Stichting Pandora!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.

Deze actie is gesloten.