Steun Stichting Hellabeem Sri Lanka

Steun Stichting Hellabeem Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
Jij kan helpen!

Zoals veel van jullie weten vertrek ik in februari voor 4 maanden naar Sri Lanka. Ik ga bij Stichting Hellabeem stage lopen voor mijn Minor.

 

Stichting Hellabeem is een intern opleidings- en revalidatiecentrum voor fysiek gehandicapte en kansarme jongeren. Hellabeem stimuleert de wilskracht van jongeren om hun handicap te overwinnen en een gelijkwaardig bestaan op te bouwen. Kernactiviteiten tijdens dit traject zijn revalidatie, psychosociale ondersteuning, educatie en sport. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan familie en de lokale gemeenschap.

Ik ga hier samen met een studiegenoot therapie geven aan deze jongeren. Denk hierbij aan zelfvertrouwen opbouwen, samenwerken, het werken aan weerbaar zijn en het gevoel krijgen er toe te doen. 

Het geld voor deze stichting is hard nodig, omdat zorg en therapie niet door de overheid van Sri Lanka worden gefinancieerd. 
Van de donaties kunnen we niet alleen hulpmiddelen zoals protheses, rolstoelen (en reparaties daaraan), lesmateriaal en sportmateriaal aangeschaffen, maar ook de jongens blijven verzekeren van een veilige plek waar ze weer opnieuw zichzelf mogen zijn en zelfstandig mogen en kunnen worden.

Daarom de vraag aan jullie of jullie dit willen ondersteunen door te doneren aan stichting Hellabeem. Maakt niet uit welk bedrag, elk bedrag is welkom. 

Wil je meer weten over 'Stichting Hellabeem'? Kijk dan op de site www.hellabeem.nl

Liefs EviroosEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 435,00
Doel: € 750,00
58%