Steun sport fit for kids!

Steun sport fit for kids! | Geld inzamelen
 
 
sport en spel , gezondheid, kinderen

Het doel en de grondlegging van dit project is om kinderen meer plezier te brengen in sport en beweging en hen kennis te laten maken met diverse sporten buiten schooltijd. Daarnaast spelen het bevorderen van het zelfvertrouwen, sterker voelen in je eigen lichaam, het versterken van competenties. door middel van het aanbod in sport en spel, een zeer belangrijke rol.

Graag wil ik een functionele ruimte realiseren waarin verschillende facetten van sport en spel beoefent kunnen worden. Ook is het de bedoeling om zowel kinderen als ouders via diverse activiteiten bewuster te laten maken van gezonde voeding en levensstijl.

In het kader van preventie wil ik mij in 1e instantie richten op kinderen tussen de 5 en 7 jaar en tussen de 8 en 10 jaar.

Vanuit mijn ervaring als sociaal cultureel werker/jeugdwerker ben ik er van overtuigd dat je niet gauw genoeg kunt beginnen om de problematiek rondom overgewicht en ongezonde levensstijl aan kunt gaan. Kinderen kampen al op een relatief jonge leeftijd met geen zelfvertrouwen en pesterijen.

Graag hoop ik dat u dit project wilt steunen d.m.v. een donatie en de link met anderen te delen.

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 30.000,00
0%

Deze actie is gesloten.