STEUN SMASHING '72

STEUN SMASHING '72 | Geld inzamelen
 
 
Steun Smashing 72 nu en sta sterk met je club.

In deze moeilijke tijden staan we samen sterk als Nederlanders, maar ook als leden van Smashing ’72.

 

Ondanks dat het seizoen abrupt is geëindigd, blijft onze teamspirit bestaan. We kunnen niet wachten om in September het eerste potje weer te mogen spelen. In de tussentijd vragen wij iedereen nog even geduld tot het zover is. Blijf vooral fit!

 

Zoals u waarschijnlijk weet hebben veel organisaties een steuntje in de rug nodig. Wij nu ook, steun Smashing ’72 en sta sterk met je club. Gelukkig hebben we bij Smashing ’72 een gezonde balans maar zijn de gevolgen door de coronamaatregelen nog onzeker. Met Smashing ’72 zijn wij het afgelopen seizoen een nieuwe weg ingeslagen om de club beter en sterker te maken en het verenigingsgevoel te versterken. Met het komende seizoen en al zijn onzekerheden in het vooruitzicht willen wij de ingeslagen weg toch vervolgen. Dat betekent dat wij nu al kosten maken zonder de zekerheid dat de inkomsten hiervoor voldoende zullen zijn. Mogelijk zullen de maatregelen waaronder we weer mogen sporten extra kosten met zich meebrengen.

 

Smashing ’72 zal in September coronaproof moeten zijn wat extra kosten met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan desinfecterende middelen die beschikbaar moeten zijn in de zaal tijdens wedstrijden en trainingen. Mogelijk worden we verplicht om met kleinere groepen te trainen, wat inhoudt dat we wellicht meer uren een zaal moeten huren om iedereen te kunnen laten trainen terwijl de inkomsten per groep lager zullen zijn. Daarnaast hebben we de inkomsten van ons topfeest Smashing Satuday misgelopen, omdat we dit op het laatste moment moesten cancelen.

 

Daarom vragen wij u nu om ons te helpen om het komende seizoen weer sterk uit de startblokken te komen en er een topjaar van te maken. Uw donatie maakt het mogelijk dat Smashing ‘72 er weer vol voor kan gaan. Daarnaast kunnen we sterker uit de coronacrisis komen dan dat we erin gingen. Zo kan Smashing ‘72 meer veiligheid en hygiëne bieden. Ook wordt het geld gebruikt om de vereniging te versterken en trainers verder te ontwikkelen.  

 

Een paar maanden voordat corona het leven van iedereen in Nederland op zijn kop heeft gezet is de sponsorcommissie opgestart. De commissie heeft veel moeite gestopt in het plan voor het werven van sponsoren. Dit kon nu helaas nog niet in werking worden gezet, waardoor een aantal plannen pas later uitgevoerd kunnen worden. Desondanks zal de sponsorcommissie met start van het nieuwe seizoen zich alsnog in gaan zetten om sponsoren aan de club te binden. Met uw donatie kunnen we de eerste stappen toch alvast zetten.

 

Bij voorbaat veel dank voor uw steun.

 

Met vriendelijke groet,

 

Smashing ‘72

Sponsorcommissie

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 620,00
Doel: € 5.000,00
12%