Steun Sloppy! | Geld inzamelen
 
 

Steun Sloppy!

Steun Richard na een verschrikkelijk ongeluk in Zuid Afrika........

Op 31 Juli reisde Richard na 2 jaar weer af naar Zuid Afrika. Het land waar zijn vader nog altijd woont. Vlak na aankomst op donderdag 1 augustus 2019 komt het verschrikkelijke nieuws binnen dat hij kort na vertrek vanaf het vliegveld terecht is gekomen in een tragisch auto ongeluk waarbij 2 auto's frontaal op elkaar botsten. Hierbij zijn 5 mensen om het leven gekomen waaronder Richard zijn vader.

Door roekeloos rijden van de andere bestuurder staat in 1 klap het leven van Richard, zijn familie en vrienden op zijn kop. Richard zelf ligt op dit moment in een ziekenhuis in Zuid Afrika met veel lichamelijk letsel. Het belangrijkste is echter dat we hem nog in ons midden hebben. 

Om Richard en zijn familie te steunen in deze ontzettend zware periode willen we  graag een bedrag bij elkaar krijgen om hem ook financieel een beetje te kunnen ondersteunen in alles wat er nu en in de nabije toekomst op zijn pad gaat komen.

Namens alle mensen die hem lief hebben danken we jullie enorm voor een bijdrage waarmee we hem d.m.v. van een donatie hopelijk een beetje kunnen helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

240 donaties
€ 8.645,00
Doel: € 10.000,00
86%