Steun Sint Maarten

Steun Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 
Steun de door orkaan Irma getroffen eiland Sint Maarten

Update 25-9-2017

Yes! Vannacht contact geweest met mijn schoonvader die op Sint Maarten woont. Ook hij heeft schade aan zijn woning en meubilair moet vervangen worden. Het eten wat wordt uitgedeeld door het Rode Kruis heeft lang niet alle bewoners bereikt! Gelukkig had hij voldoende voorraad ingeslagen voordat de orkaan over raasde. Voor mijn schoonvader zullen we een aparte inzamelingsactie houden binnen de familie.

Ik maak gebruik van deze gelegenheid om een ieder te bedanken voor de gulle giften! Het is fantastisch om te zien dat er volop wordt gedoneerd. Ook de kleinste onder ons doen hun best om een steentje bij te dragen. Ontroerend! 

Ook wil ik nogmaals toelichten waarom ik deze donneeractie ben begonnen. Mijn man komt van Sint Maarten. Op jonge leeftijd zijn hij, zn moeder en broers naar Nederland verhuisd. De herinneringen aan zijn jeugd zijn op Sint Maarten. Alhoewel ik er zelf nooit ben geweest, heb ik veel gehoord over de voorheen zo prachtige eiland. Het is niet alleen het eiland, maar met name de mensen die er vandaan komen die mij hebben geraakt. Zo zacht aardig en behulpzaam altijd! Toen ik vernam van de verwoesting van de orkaan, wilde ik ook behulpzaam zijn voor degene die het nodig hebben! Helaas lukt mij dat niet in mijn eentje. Allereerst financieel niet, maar ook fysiek niet (zwanger). Van achter de computer heb ik toch iets kunnen opzetten om de mensen van Sint Maarten te helpen! Daarnaast heb ik "Make Sint Maarten Great Again" gesteund door kleding te doneren.

Deze donneeractie laat ik nog een aantal maanden doorlopen. De oom van mijn man zal naar Sint Maarten gaan en neemt het gedonneerd geld dan ook mee. Samen met mijn schoonvader zal er gekeken worden wie er hulp nodig heeft bij de herstelwerkzaamheden van zijn/haar woning. De voor en na foto's worden dan uiteraard geplaatst op deze pagina!

Nogmaals bedank ik hierbij een ieder die heeft gedoneerd en een ieder die zal doneren!

===============

UPDATE 16-9-2017

Helaas hebben we nog steeds geen contact kunnen krijgen met vrienden en familie op Sint Maarten. Dat maakt onze zorgen steeds groter en het besef dat ze straks heel veel hulp kunnen gebruiken, nog groter! Een kleine bijdrage is van harte welkom en zal absoluut goed besteed worden aan de eilandbewoners die het financieel niet kunnen opbrengen om hun huizen weer bewoonbaar te maken. STEUN SINT MAARTEN! Dank jullie wel. 

================

De alles verwoestende orkaan heeft een enorme ravage aangericht op Sint Maarten. Ondanks we niet of nauwelijks contact kunnen krijgen met vrienden/familie/kennissen/eilandbewoners, zeggen de beelden die in de media verschijnen genoeg! Alles is kapot, weg gevaagd, verwoest. De eilandbewoners hebben ons hulp nodig. Daarom start ik deze crowdfunding. Met mijn connecties op Sint Maarten, zal ik ervoor zorgen dat de donaties bij de mensen terecht komen die het het hardst nodig hebben!  De donaties worden gebruikt voor de reparatiewerkzaamheden van de woningen van de getroffenen die het zelf niet kunnen betalen. De donaties worden dus niet gebruikt voor kleding, voedsel, water en medische hulp. Daarvoor is reeds het gironummer 5125 door het Rode Kruis geopend.

 

STEUN SINT MAARTEN!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
65 donaties
€ 1.728,00

Deze actie is gesloten.