Steun Play in Utrecht en loot mee voor een uitje

Steun Play in Utrecht en loot mee voor een uitje | Geld inzamelen
 
 
Doneer min 5 euro en maak kans op 1 van de 5 All Inclusive PlayIn gezins of vriendenuitjes

Steun Play-In Utrecht en als extra motivatie, omdat Play-In super blij is met ons initiatief, mogen wij namens hen 5x een volledig verzorgde dag Play-in verloten voor 6 personen. (Laat je emailadres achter bj de donatie als je mee wilt loten)

Help Play-In de Corona periode door!

Bij Play-in kunnen kinderen en jongeren spelen, klimmen en jumpen op trampolines. Een hele fijne locatie waar je dus meerdere actieve dingen kan doen. Een plek waar het gezellig en veilig spelen is en waar veel volwassenen hun kinderen lekker laten uitrazen. 

In de afgelopen tien maanden heeft familiebedrijf Play-in vrijwel geen inkomsten kunnen genereren vanwege de Corona-maatregelen. De kosten liepen helaas wel gewoon door... Overheidssteun was er wel, maar dit was bij lange na niet genoeg om alle kosten te dekken. De moeilijke en onzekere tijd is nog lang niet voorbij wat het voortbestaan onzeker maakt. En dat zou ook nog eens superjammer zijn omdat ze net een aantal nieuwe onderdelen wilden gaan toevoegen. Op de planning staan een Jump’s Cool, NinjaTag Active parcours  en er is zelfs sprake van een Virtual Reality Room. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat Play-In Utrecht deze lastig tijd overbrugt en kan blijven voortbestaan! 


Omdat we nog heel veel leuke spel/sportmomenten en (verjaardags)feestjes bij Play-In willen beleven met de kinderen vragen we om jouw hulp. Als we allemaal een (kleine) bijdrage doen kunnen we Play-In Utrecht door deze bizarre periode loodsen. Dus steun alsjeblieft deze fijne indoor speelwereld met een donatie, hoe klein of hoe groot ook! 

Super bedankt voor je steun! ❤️

Actiegroep ‘Behoud onze kinderspeelplek’ 

Ps: deel dit verzoek alsjeblieft ook met jouw kennissen, vrienden, in de buren app, in de klassen app, enzo. Samen bereiken we meer!

Website Play-in https://play-inutrecht.nl/

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

81 donaties
€ 2.934,00
Doel: € 25.000,00
11%