Steun Piet en Anita Meijering en hun gezin

Steun Piet en Anita Meijering en hun gezin | Geld inzamelen
 
 

Begin juni werd er bij Piet en Anita Meijering een vierde kindje geboren. De fijne kraamweek eindigde echter met veel spanning; Anita kreeg uitvalverschijnselen aan de rechterkant van haar lichaam. 

In het ziekenhuis opgenomen, volgden er epilepsie aanvallen en was Anita steeds minder aanspreekbaar. De oorzaak werd vastgesteld: een Sinus trombose (herseninfarct). 

Een paar dagen later werd de situatie zo ernstig, dat er voor Anita’s leven werd gevreesd en er direct ingegrepen moest worden. Een ingrijpende hersenoperatie volgde. Zou Anita het redden.. of..? 
Maar wat een groot wonder: bij het naderen van de dood, gaf de Heere uitkomst! 

Na zorgvolle weken is Anita uit het ziekenhuis ontslagen en is er begonnen aan een revalidatietraject. Doordat Anita weken heeft gelegen en nog steeds halfzijdig verlamd is, zal dit traject nog maanden duren.

U begrijpt: heel het leven van Piet en Anita staat in één keer op z’n kop. Het zal nooit meer worden zoals het was. Ook zullen Piet en Anita noodgedwongen moeten verhuizen. 
Wat heel fijn is, is dat de woning naast Piets' ouders leeg komt. Niets bij geval.. want wat is het fijn dat hulp voor Anita straks altijd dichtbij is. Om de woning aan te passen aan de omstandigheden, zal het een flinke verbouwing moeten ondergaan.

Kortom: er zijn heel veel financiële middelen nodig om dit te kunnen realiseren.  

Mogen wij op uw steun rekenen? Alvast hartelijk dank!

P.S. Deel deze actie gerust!

 

De gelden mogen worden overgemaakt naar het ter beschikking gestelde derden rekening t.n.v. A.J.Mauritz NL74RABO0331922150

P.S. Deel deze actie gerust!

Corstiaan Meijering
14-11-2023

Beste allemaal,

Zoals beloofd, een laatste update voor de doneeractie van Piet en Anita Meijering en hun gezin.

Ruim vier maanden geleden is het onomkeerbare in hun leven gekomen. 
Maar.. 
Wát een wonder.. Anita mag er nog zijn!
Wát een wonder.. ze mag ‘thuis’ zijn!
Wát een wonder.. zoveel (financieel) geschonken!

€150.000 euro was het doel. 
En.. het is gelukt! 
Alle donaties (via verschillende kanalen) en daarbij opgeteld de toezeggingen voor materialen en hulp, komen we uit bij ons streefbedrag. 

Dan kunnen we alleen nog maar heel stil en verwonderd zijn. 
Dank, heel hartelijk dank voor uw meeleven.


Daarmee komen we nu aan het einde van deze doneeractie. 
Geen einde aan alle (blijvende) zorgen. 
Daarom hopen we dat u dit gezin in u gebeden blijft gedenken!


Corstiaan Meijering
18-10-2023

Beste allemaal,

Hier volgt weer een update!

Anita verblijft inmiddels een maand in het Radboud UMC op de afdeling psychiatrie. Daar kreeg en krijgt zij een zware behandeling om alle trauma’s te verwerken, d.m.v. EMDR. Dit is heftig maar ook helend. Verder wordt er ook nog gerevalideerd. 
Eind dit jaar staat er nog een operatie op de planning. Dan wordt er een kunstschedel geplaatst. 

Goed bericht: Volgende week mag Anita naar huis! Piet en Anita hopen tijdelijk te gaan wonen bij mensen die een geschikte woning hebben voor de rolstoel en andere voorzieningen. 

Verder is er nog erg goed nieuws over het huis. Wonderlijk is er een financiering tot stand gekomen, waardoor we kunnen zien dat de Heere geen half werk doet! Door alle onmogelijkheden heen, heeft Hij ook hierin uitkomst willen geven! 
Er wordt inmiddels al hard in gewerkt. Mocht u mogelijkheid zien om een handje te helpen, u hulp is van harte welkom! 

Graag willen Piet en Anita iedereen nogmaals bedanken voor alle steun! Zij het financieel, of middels een kaartje. Het doet hen goed!

31 oktober D.V. sluiten we deze actie en volgt er een laatste update.


Corstiaan Meijering
21-09-2023

Beste allemaal,

Tijd voor een nieuwe update! Het is namelijk alweer bijna een maand geleden na de laatste update. 
Wat bijzonder te zien hoeveel er gegeven is. We zeggen u/jullie -na de Heere- hartelijk dank!
We twijfelden even, maar hebben toch besloten om de crowdfundingsactie te verlengen, omdat er nog dagelijks gegeven wordt.

Vaak krijgen we de vraag: ‘Hoe gaat het nu eigenlijk met Anita?’ Anita is op 13 juli overgeplaatst naar het Sint Maartenskliniek om te revalideren. Daar leerde Anita allerlei praktische vaardigheden om zichzelf te kunnen helpen. Het lopen gaat nu best aardig, maar het gebruiken van haar linkerarm blijft nihil. Als we kijken waar Anita vandaan komt, is het een heel groot wonder dat het lichamelijk zo goed gaat. Psychisch is het een heel zware weg. Zo zwaar dat het de revalidatie heel erg in de weg stond. Daarom is Anita afgelopen donderdag 14 september opgenomen in het Radboud UMC op de afdeling psychiatrie. Daar krijgt zij de juiste hulp bij het verwerken van alles wat gebeurd is. 

Verder nog een status van de verbouwing: Piet is druk bezig met het verkrijgen van een hypotheek. Samen met een lokale aannemer wordt er gekeken hoe zo goedkoop mogelijk de aanpassingen van de woning kan worden gedaan. Dit is nog geen gemakkelijke opgave.

Mocht u een kaartje willen sturen, dan volgt hier het adres:
Anita Meijering-Kats
Radboudumc afdeling psychiatrie kamer 27
Reinierpostlaan 4
6525 GC Nijmegen

Nogmaals zeggen we u namens Piet en Anita dank. Zij zijn elke keer weer verwonderd te zien hoeveel er geschonken is.


Corstiaan Meijering
01-08-2023

Dinsdag 25 juli - Dinsdag 1 Augustus Beste allemaal, 

Het is een week geleden dat we deze crowdfundingsactie begonnen voor Piet & Anita en kinderen Meijering. Inmiddels zijn we de €70.000 gepasseerd. Wat overweldigend!

We laten Piet en Anita aan het woord: 'We kunnen niet anders dan verwonderd zijn over wat ons de afgelopen week allemaal gegund is. We zijn er veel stil van geweest.'

Naast dat er heel veel geld is opgehaald, zijn er diverse toezeggingen gedaan door bouwmaterialenwinkels, bouwers, een stukadoor, behanger, schilder, elektricien, ijzerwerker... 
Ook is er een grote levering geweest van luiers, voeding en andere materialen voor de kinderen. 

Piet en Anita:
'Het is om stil en klein van te worden. Dat er zoveel harten geneigd worden om te geven! Na de Heere die dit schenkt, willen we iedereen hiervoor hartelijk bedanken!' 

Ook wij, degene die dit opgezet hebben, willen iedereen hartelijk bedanken voor alle hulp, in welke vorm dan ook. 

We zijn er echter nog niet.. dus roepen u op om deze crowdfundingsactie te blijven delen! 

Ontvang een hartelijke groet, mede namens Piet en Anita!


1755 donaties
€ 96.710,00
Doel: € 110.000,00
87%

Deze actie is gesloten.