Steun Oproer

Steun Oproer | Geld inzamelen
 
 
Het Oproer biercafé is helemaal verloren, letterlijk alles is onherstelbaar beschadigd.

Morgen zou het Oproer café precies 5 jaar bestaan. We hebben in die jaren met veel bier, zweet en tranen weten op te bouwen, samen met onze (ex)-medewerkers en natuurlijk dankzij jullie. Helaas hebben we verschrikkelijk nieuws.  

Het Oproer biercafé is helemaal verloren, letterlijk alles is onherstelbaar beschadigd. Hoewel de brand in het midden van het pand heeft was, heeft de giftige rook zich verzameld in onze pub. Hierdoor zijn helaas al onze spullen verloren gegaan. De schade loopt in de tienduizenden euro's. Wij zijn verzekerd tegen brandschade, maar het is nog maar de vraag wat voor waarde er aan onze inboedel gekoppeld gaat worden en of we daarmee voldoende geld hebben om alles nieuw te kunnen kopen. Naar alle waarschijnlijkheid kan dat niet meer op deze plek, in dat geval zoeken we een nieuw thuis om overnieuw te beginnen.

Het zit niet in onze aard om onze hand op te houden, we ballen liever onze vuist en gaan positief voorwaarts vanuit onze eigen kracht.  
Toch kunnen we nu zeker een extra steuntje in de rug gebruiken. We zouden het waarderen als je overweegt iets te doneren of natuurlijk ons Oproer bier te kopen.  

We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de afgelopen 5 jaar en voor de vele steunbetuigingen en lieve woorden. Dat doet ons goed.  

Mark Strooker
01-02-2021

Wij willen iedereen die heeft gedoneerd uit de grond van ons hart bedanken voor de steun! Het is echt hartverwarmend.

Cheers en hopelijk tot ziens!

Mark en Bart-Jan


270 donaties
€ 6.949,00

Deze actie is gesloten.