Steun onze lieve Cor

Steun onze lieve Cor | Geld inzamelen
 
 
Alternatieve behandel methode Vreselijke ziekte

Hallo lieve mensen, 

Ik wil heel graag jullie hulp vragen voor mijn goede vriendin buurvrouw collega en lid van een heel mooi gezin met lieve man kinderen en kleinkinderen!

Onze cor is ziek. Vanaf 2009 is zei in de molen van de verschrikkelijke ziekte '' kanker'' terecht gekomen. Dit begon in de lever door het gebruik van de pil. De artsen vertelde haar dat ze direct moest stoppen met het gebruik van hormonen en dit hielp. Het best grote gezwel in haar lever nam af en vermomde zich als een klein krentje. Volgens de artsen kon dit blijven zitten en dat ging enige tijd goed. Cor hoefte na loop van tijd niet eens meer op controlen te komen omdat alles stabiel leek. Tot Cor last kreeg van haar schouder en langs de dokter ging. Het verschrikkelijk nieuws kwam terug en de krent in haar lever had zich terug getransformeerd naar een gezwel van aanzienlijke omvang. Zo positief als Cor in het leven staat ging zei weer terug de molen in. Na een lange operatie is de tumor verwijderd. Na Microscopische onderzoek bleek dat niet alles verwijderd was en wou het ziekenhuis hier verder niks aan doen. Toen kwam de second opinion en wou een anders ziekenhuis zich wel buigen over de overgebleven plekjes en die zijn vervolgens weggebrand. Na verdere behandeling met medicatie is het kwaad toch weer terug gekeerd en zou nog 1 behandeling het verschil kunnen maken. Dit heeft ook tot ons groot verdriet geen baat gehad en hebben de artsen het opgegeven. Na zoeken en zoeken is Cor nu op een alternatieve behandeling uitgekomen die zei heel graag wil volgen maar die kost geld wat uit eigen portefeuille moet komen want dit wordt helaas niet vergoed door het ziekenfonds.

De behandeling is duur zo'n 55 euro per dag dat klinkt voor een mensen leven niet gek maar komt toch neer op zeker 20.000 euro per jaar en daarom wil ik graag jullie hulp vragen. 

Niks geprobeerd is niks gewonnen roepen wij altijd 

Ik hoop dat wij dit kunnen realiseren en Cor nog lang kan genieten van het opgroeien van de kleinkinderen

Mijn dank is groot, 

Nick WarringtonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
47 donaties
€ 1.505,00
Doel: € 20.000,00
7%

Deze actie is gesloten.