Steun ons zodat we verder kunnen met ons doel

Steun ons zodat we verder kunnen met ons doel | Geld inzamelen
 
 
Bikers Against Women Child And Animal Abuse

Wij zijn een groep motorrijders die zich wereldwijd inzetten voor 100% en er voor zorgen dat gerechtigheid zal zegen vieren voor mens en dier ons bestaan heeft een duidelijk doel.

Onze non-profitorganisatie heeft het doel om het misbruik en mishandeling van vrouw,kind en dier een permanent halt toe te roepen.

Wij zoeken geen confrontatie met daders en gebruiken geen geweld we zijn geen motor club of gang een willen hier ook niet mee geconfronteerd worden.

Maar als overhoopt blijkt dat wij de enigste hindernis zijn die misbruik,mishandeling,inimidatie,verwaarlozing ect. ect. kunnen stoppen dan is een ieder van onze organisatie volledig bereid te doen wat nodig is.

We zijn een non-profitorganisatie die afhankelijk zijn van donaties. Al onze donaties komen ten goede aan de slachtoffers of het nu gaat om vrouw,kind of dier.

Mocht het zo zijn dat deze slachtoffers geen enige financiele middelen hebben om een advokaat te kunnen bekostigen dan zullen wij dit voor onze rekening nemen.

Voor het onderbrengen van mishandelde of verwaarloosde dieren die per direct een dierenarts nodig hebben die kosten zullen we voor onze rekening nemen.

Door u donaties kunnen we hun blijven helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.