Steun ons voor Dirk Kuyt Foundation

Steun ons voor Dirk Kuyt Foundation | Geld inzamelen
 
 
Wij steunen de Dirk Kuyt Foundation, helpt u ons?

Wij zijn Maartje, Madeleine, Ray, Nizar en Christian. Dit jaar zijn wij begonnen met de opleding Commerciele Economie aan de Hoge school Leiden. In het eerste blok moeten wij in een korte periode zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel. Wij zetten ons als groepje in voor de Dirk Kuyt Foundation. Om dit te bereiken zijn wij druk bezig met het bedenken van een goed concept waarmee wij zoveel mogelijk geld gaan ophalen. 

Voor veel mensen is sporten vanzelfsprekend. Helaas is dit voor mensen met een beperking niet het geval. Dirk Kuyt Foundation helpt met het ondersteunen en organiseren van sportevenementen voor deze mensen. Maar dit kunnen zij niet alleen.

We hopen doormiddel van deze crowdfunding geld op te halen voor Dirk Kuyt Foundation zodat zij door kunnen gaan met het helpen van deze mensen. Dit kan niet zonder uw hulp.

Wilt u ons helpen? Doneer dan hier! Wij waarderen alle hulp die wij krijgen.

 

Heeft u behoefte aan meer informatie? Bezoek via deze link de site van de Dirk Kuyt Foundation; https://www.dirkkuytfoundation.nl

Als u nog vragen heeft voor ons kunt u ons bereiken via onze facebookpagina; https://www.facebook.com/Dirk-Kuyt-Foundation-303511297128252/?__tn__=HHH-R

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 195,00
Doel: € 1.000,00
19%

Deze actie is gesloten.