Steun ons Search and Rescue Duikteam

Steun ons Search and Rescue Duikteam | Geld inzamelen
 
 
Steun het duikteam bij vermissingen en zoekacties

PSD Nederland is een duikteam dat zich voornamelijk bezig houdt met Search and Rescue (SAR) en maatschappelijke dienstverlening. Wij stellen onze kennis en ervaring op het gebied van duiken en opsporing beschikbaar voor anderen. Andere mensen en de maatschappij helpen is waar wij ons graag voor inzetten.

Zo werken wij nauw samen met andere Search and Rescue teams bij zoekacties op het water. Door onze inzet helpen wij families van vermiste personen met zoekacties op- en in het water en sporen wij verloren items onder water op.

Wij verichten deze activiteiten belangenloos, echter maken wij wel flinke kosten. Denk hierbij aan reiskosten, brandstofkosten voor de boot en het onderhoud van duikmaterialen.

Wij hopen dat u ons duikteam wilt ondersteunen met een bijdrage, zodat wij anderen die onze hulp nodig hebben kunnen blijven helpen.

Het gedoneerde bedrag zal worden besteed aan het bekostigen van inzetten, onderhoud van materialen en het aanschaffen van een nieuw sonarsysteem.

Meer informatie over ons team kan je vinden op onze website of sociale media.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 385,00
Doel: € 2.500,00
15%