Ieder kind moet muziek kunnen maken!

Ieder kind moet muziek kunnen maken! | Geld inzamelen
 
 
Wij maken een album genaamd 'The Road Of Life', voor de stichting Leerorkest Drechtsteden.

Hoi allemaal,

The Road Of Life is een album dat gemaakt wordt door Bjurre Potters en Dagmar van Wijngaarden. Het gaat over de mooie en minder mooie momenten die je vanaf je geboorte, je hele leven lang, tot aan het einde meemaakt.

Wij zijn twee leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum en maken dit album voor ons profielwerkstuk van het VWO. Dagmar van Wijngaarden heeft al in verschillende koren gezongen, waaronder IKJK Challenge en de Waterdruppels. Ze speelt meerdere instrumenten zoals cello, gitaar, piano en ukulele. Bjurre Potters maakt ook zijn leven lang al muziek, zo speelde hij eerst in meerdere professionele musicals zoals Mary Poppins en Waanzinnig Gedroomd. Hij speelt meerdere instrumenten zoals gitaar en piano, waarbij hij dan zingt.

Het concert dat wij organiseren en het album dat wij gaan opnemen willen wij groot aanpakken. Op 29 november 2018 vindt het concert in Theater De Willem plaats. Het voelt voor ons namelijk als meer dan alleen een profielwerkstuk. Dit komt omdat wij dus ons hele leven lang al muziek maken en dit een heel belangrijk onderdeel van ons leven is. Daarom hebben wij een goed doel uitgekozen waaraan wij onze opbrengst willen doneren, namelijk: Het Leerorkest Drechtsteden.

Het leerorkest heeft als doel om alle kinderen op basisscholen de kans te geven om muziek te maken. Niet alleen met muzieklessen, maar ook samen, in orkestvorm. Wij vinden dit heel belangrijk en daarom hopen wij deze stichting zo veel mogelijk steun kunnen geven.

Help ons hierbij en loop met ons mee op The Road Of Life!

Bjurre Potters
24-05-2018

Het is eindelijk officieel, ons concert vindt plaats op.... 29 november 2018 in Theater De Willem! Wij hebben er heel veel zin in dus kom zeker kijken. Bedankt voor alle donaties tot nu toe!


44 donaties
€ 809,00
Doel: € 4.000,00
20%

Deze actie is gesloten.