Steun musicalgroep Groots uit Hoorn

Steun musicalgroep Groots uit Hoorn | Geld inzamelen
 
 
Steun musicalgroep Groots uit Hoorn

In 2015 is musicalgroep Groots opgericht met als missie om ieder jaar een eien musical te produceren waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Ons eerste jaar stond stichting KiKa centraal en dit jaar is dat de KinderKledingBank in Hoorn. 

Om een eigen productie neer te zetten, van script tot muziek en dus uiteindelijk de uitvoeringen in het theater, moet veel werk verzet worden. Ook het bouwen van het decor is een belangrijk onderdeel. 

Wij zijn tot op heden volledig afhankelijk van sponsoring en giften aangezien wij onze winsten van de kaartverkoop met plezier afstaan aan het gekozen goede doel van dat jaar. Ons eerste seizoen was een groot succes en wij hebben bijna €1000 euro kunnen doneren aan stichting KiKa. Echter is er voor het moment dat wij de cheque overhandigen aan het goede doel, en de show dus opgevoerd is, wel geld nodig om te bouwen aan het decor, promotiemateriaal te laten drukken, en meer van die dingen. 

Draagt u de amateur musicalwereld ook een warm hart toe en staat u achter ons unieke concept waarin wij jaarlijks de passie voor theater laten samenkomen met onze hulp aan goede doelen... doneert u dan aan Hoorns jongste musicalgroep!

Wij zijn een groep fanatieke en enthousiaste spelers die met veel passie en liefde op de planken staan en hebben uw steun nodig om nu en in de toekomst producties mogelijk te kunnen blijven maken!

Onze eerstvolgende show : STER de musical, is te zien van 11 t/m 14 mei in Hoorns kleinste en intiemste theater, het Pakhuis. Uw bezoek aan de show betekent direct een hogere opbrengst voor de KinderkledingBank. Boek uw tickets op www.pakhuishoorn.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.