STEUN MOSKEE ARRAHMA!!

STEUN MOSKEE ARRAHMA!! | Geld inzamelen
 
 

“Degene die een moskee bouwt omwille van Allah, voor hem/haar zal Allah de Verhevene een huis bouwen in het Paradijs.”(al-Bukharie Muslim)


Inzamelingsactie voor onze nieuwe moskee Arrahma in Amsterdam-Noord


As-salaamu alaykum wa rahmatoelahi wa barakatoehoe geliefde broeders en zusters. 
Middels deze oproep vraagt moskee Arrahma dringend om uw steun. Op dit moment is aan ons een plek toegewezen waar al onze vrouwen, ouderen en kinderen hun aanbidding tot Allah kunnen verrichten. Om deze mogelijkheid te kunnen verzilveren hebben wij dringend jouw hulp nodig.


Na vele jaren van inspanning lijkt het er op dat we met de wil van Allah er in zullen slagen om onze nieuwe moskee te realiseren. 


Voor de bouw van onze nieuwe moskee hebben we JOUW hulp nodig. Donaties en het uitzetten van dit verzoek in jullie netwerk zal ons insha’Allah enorm helpen. Moge Allah (Swt) jullie hiervoor hasanaat schenken.


Om al onze bezoekers te kunnen blijven ontvangen is de bouw van deze moskee noodzakelijk. Wij doen hierbij een beroep op een ieder die onze gemeenschap een warm hart toedraagt.


Op dit moment is onze beschikbare en verouderde ruimte niet toereikend. In de afgelopen 20 jaar is de buurtsamenstelling enorm veranderd. Vele broeders en zusters hebben zich gevoegd aan onze gemeenschap. Alhamdulilah! Dit heeft als gevolg dat wij op drukke dagen veel broeders (maar vooral zusters) moeten teleurstellen. Daarnaast kunnen wij geen fatsoenlijke lessen aanbieden aan de jeugd in onze buurt. Dit is van groot belang voor hun toekomst.


Wij proberen er nu met man en macht voor te zorgen dat de gemeente niet meer om ons heen kan. Om dit te bereiken is het financiële plaatje de eerste horde die we moeten nemen. Doen wij dit niet dan vallen wij ver terug in onze plannen voor de nieuwbouw van de moskee.


Zie deze oproep dan ook als een noodkreet aan elke moslim(a) in de hoop dat wij (en dus ook jullie) slagen, insha’Allah!


Doneer nu en help onze gemeenschap. 

 
“Wie is degene die aan Allah een goede lening zal geven, opdat Hij het voor hem kan vermenigvuldigen? En voor hem is er een edele Beloning” (Q57:11)


Stichting Arrahma
Grootzeil 141
1034 LV AMSTERDAM
Telefoon: 06-42926453
Email: stichting-arrahma@hotmail.com
IBAN: NL60 INGB 0007914237
KVK: 33301014


971 donaties
€ 22.965,00
Doel: € 110.000,00
20%