Steun mijn reis over de wereld

Steun mijn reis over de wereld | Geld inzamelen
 
 
Help mij de wereld over..

 

Hallo lieve lezer!

Momenteel heb ik een tussenjaar, wat wil je ermee bereiken? Met mijn tussenjaar wil ik er achter komen wat ik later wil worden. En in mijn tussenjaar spaar ik voor mijn opleiding. Hiervoor moet ik eerst de wereld over reizen om te zien wat ik wil.

Ik zou graag naar mijn neefje in Costa Rica willen en die voor het eerst willen vasthouden. Mijn Tante woont nu al voor zo een 4jaar of meer niet meer in Nederland, ze woont nu in Costa rica. Je raad het wel , ik mis haar ontzettend . In Januari wil ik naar haar toe.

Het lijkt mij ook ontzettend mooi om naar andere landen te reizen om daar wat meer te weten te komen over het land, cultuur, taal, leef omstandigheden, normen en waarden. Om er zo achter te komen wat ik later kan betekenen voor de wereld en daar mijn beroep in te kunnen vinden. 

Jullie denken vast waarom werkt deze meid haar reizen naar het buitenland niet bijelkaar. Om eerlijk te zijn werk ik mij kapot om geld te verdienen voor mijn reis over de wereld , studie en rijlessen. Zoals jullie misschien weten zijn de dingen zoals studeren niet meer van zelf sprekend er zijn ook mensen die hiervoor keihard moeten werken en er zijn zelfs mensen die geen opleiding hierdoor  kunnen doen.

Het zou een eer zijn om van jullie een klein gebaar te ontvangen voor mijn reis over de wereld naar de toekomst.

~Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd~

Bedankt,

Julia🌹

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 155,00
Doel: € 2.000,00
7%

Deze actie is gesloten.