Steun Mijn moeder in haar gevecht tegen kanker

Steun Mijn moeder in haar gevecht tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
Small things could lead to a big change


Dag lieve donateurs,

Mijn krachtige altijd hardwerkende moeder is nu 54 jaar oud met heeft een zeldzame vorm van kanker. In Februari 2017 kwam bij ons de klap. Ik de zoon van mijn moeder had al weken lang zo een raar onderbuik gevoel dat ik niet plaatsen kon, maar ik voelde en merkte dat er iets ernstigs gaande was in het lichaam van mijn moeder. Ik weet niet hoe maar alles in mijn lichaam schreeuwde dat ze een vorm van longkanker had. En ja, hoe leg je zo een onderbuik gevoel nou uit aan je dierbare moeder ? Uiteindelijk heb ik de moed verzameld om haar dit zweverige verhaal te vertellen. Ze nam het luchtig maar serieus op en zei dat ze waakzaam zal wezen. Na een lange tijd rondlopen met het constante nare gevoel dat ik had. Begon mijn moeder lichamelijk ook zelf steeds meer klachten te ondervinden ( moeizaam adem halen, snel buiten adem raken, en enorme pijnscheuten in haar borstbeen toen besloot mijn moeder toch om naar de huisarts te gaan, na enkele testen stuurde hij haar met spoed door naar het amc

Toen begon de hele achtbaan. Bloedtesten, en allemaal soorten scans toonden aan dat mijn moeder meerdere vlekken op haar long en lever had. Maar het goede nieuws was dat het te behandelen viel. Er werd aangeraden twee kwabben operatief te laten verwijderen. Ook was bestraling een alternatief. Mijn moeder vertelde de arts dat ze liever geen operatie wou omdat artsen bij haar broer die inmiddels al overleden was ook vermoede dat die longkanker had en daar hebben ze 3 longkwabben bij verwijderd waarbij na autopsie bleek dat er geen kankercellen in zaten. Haar besluit begrepen de artsen volledig en gingen akkoord met bestraling als behandeling.
Mijn moeder heeft meerdere bestraling sessies gehad in 2017 en werd na een slopende en uitputtende periode helemaal genezen verklaard. Dat is werkelijk waar het beste nieuws wat ik ooit heb mogen ontvangen. Mijn moeder was genezen !!

Echter in mei 2018 sloeg het noodlot weer toe. Ik zat in het buitenland om vrijwilligerswerk te doen in Afrika. Maar wekelijks belde ik met mijn moeder. Na enkele weken en meerdere telefoongesprekken kwam dat gevoel als ik het jaar ervoor ervaarde weer terug, zelfs door de telefoon hoorde ik haar happen naar lucht en soms hoorde je de pijn ook, hoevaak ik er ook naar vroeg of zelfs boos werd dat ze mij de waarheid niet vertelde drukte ze mij op het hart dat ik mijn verblijf van 3 maanden in Afrika moest afronden. Mijn moeder is een harde en denkt alles alleen aan te kunnen. Maar ik hoorde en voelde dat het goed fout zat echter beloofde ik haar mijn periode in Afrika af te ronden. en met de weken hoorde ik haar achteruit gaan. Na ongeveer een maand vertelde ze mij het zware nieuws. Ze was toch terug gegaan naar het ziekenhuis en die ondekte dat haar long tot 80% van haar longinhoud volgelopen was met kwaadaardig pleura vocht. Na verder onderzoek is gebleken dat ze nu kwaadaardige longkanker heeft met een EGFT-mutatie bij een niet kleincellig longcarcinoom.
Het is een aggresieve cel mutatie in de longen die inmiddels al uitgezaaid is naar de lymfeklieren.

Ze krijgt hiervoor een medicijn genaamt iressa. Wat volgens de artsen haar leven enkel zal verlengen met maanden en bij enkele werkt het enkele jaren. Duidelijkheid wordt hier ook niet in gegeven wat ik zo een onmenselijke gedachte vind.

De artsen concluderen dan ook dat ze verder niks meer voor haar kunnen betekenen.

Mijn moeder blijft ondanks alles heel liefdevol en positief, al haar tijd en liefde stopt ze andere mensen en ze geeft alles wat ze bezit ondertussen al weg aan haar collegas en vrienden.

Ik weiger om mijn moeder op te geven en weet dat er veel meer voor mij te doen staat in het leven. Mijn moeder heeft al een drastische lifestyle change gemaakt. Vooral op voedingsgebied en beweging.

We maken onze eigen verse biologische kefir, bewerkte suikers zijn volledig geschrapt. Dagelijks neemt ze 3 maal daags een hoge dosering liposomale vitamine C, en 3 maal daags een hoge dosering liposomale kurkuma, 3 maal daags een hoge dosering pure biologische CBD pasta, en ook 3 maal daags een capsule met pure biologische THC pasta.

Ik heb ondertussen al zoveel medische en prive onderzoeken gelezen die aan hebben getoond dat ongeneselijke, en door de traditionele geneeskunde opgegeven terminale patiënten hebben weten te genezen. Dit door in combinatie met de voorgeschreven medicatie veel natuurlijke plantextracten en concentraten toe te voegen in hun dagelijks leven. Er zijn hiermee al zoveel successen berijkt die volgens de traditionele medische wereld onmogelijk bleek te zijn.

Er is een weg om dit terug te draaien en daar ben ik hard naar op zoek. We zijn veel bezig op alternatief circuit maar niks word daarvan vergoed. En dat gaat ons zelf langzaam de kop kosten zonder hulp. 
Mijn moeder heeft haar hele leven hard gewerkt, maar zit nu sinds juli noodgedwongen in een ziektewet uitkering.

Mijn moeder kan de benodigde liposomale vitamines en olie's niet meer bekostigen en ik hoop op jullie steun.

Ik ben nog altijd super positief en hoop anderen later ook te mogen inspireren/motiveren om net als mij door te zetten in lastige situaties.

 
Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

Met liefde en kracht,

JesseEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
55 donaties
€ 1.625,00
Doel: € 2.500,00
65%

Deze actie is gesloten.