steun mijn dochter d'r vrijwilligerswerk in Afrika

steun mijn dochter d'r vrijwilligerswerk in Afrika | Geld inzamelen
 
 
Help mee deze kindjes een goede toekomst te krijgen ...

Vorige week een week meegelopen met de plaatselijke school. De kinderen hebben mijn kijk en gedachtes op het leven zoveel veranderd, het is niet te omschrijven wat ik van hun geleerd heb.

Zo kwamen een vriendin en ik erachter dat ze niet in de beste omstandigheden leven. Op school krijgen ze 3 maaltijden per dag, dit omdat thuis vaak geen geld is om eten te kopen. De school zorgt er dus voor dat de kinderen met een volle buik naar huis gaan en geen honger lijden.

Hierdoor zijn de kinderen ook zeer blij met alles wat ze krijgen. Ook al is het maar een lege fles, ze kunnen er zoveel mee. Wij zien het als troep, maar hun als een rijkdom!

Zo bedachten we dat we iets terug willen doen voor de school, vandaag zijn we daarom ook naar het winkelcentrum gegaan om wat inkopen te doen! Zo hebben we voor elk kind een zakje met drinken, snoep, koekjes, appels etc etc. Ook hebben we aardig wat spullen gehaald voor de school, zodat ze weer normaal les kunnen geven.

De kinderen zullen morgen een vervroegde kerstmis hebben!

Ron witteveen
02-10-2018

About 2 weeks, i turn 23 and i will celebrated that in Namibia with great whine ofcourse.

But a lot of children can't celebrated their birthday, because they don't have the money for that. So mine Idea is instead of giving me presents. You donate some money for the schoolkids. A little donation is for me a big present!

So i thought from the money you all give me, i will buy food, drinks and a little presents so they can celebrated their birthday too.

I hope a lot of people will give me a little birthday present! Not in gifts but in money for the Clever Cub School and if i have money left for the animals too! Naankuse Wildlife Sanctuary

Over precies 2 weken vier ik mijn verjaardag in het geweldige Namibië met natuurlijk een goede fles wijn!

Maar veel kinderen hier kunnen hun verjaardag niet vieren, dus vraag ik aan alle vrienden om een donatie te doen. Ik hoef voor mijn verjaardag geen cadeaus te hebben, een kleine donatie voor de kinderen is een mega cadeau voor mij.

Wat ik wil doen (wat ik me net bedacht) is cadeaus kopen voor de kinderen. Hier in Nederland trakteren we onze klasgenoten en leraren voor iets lekkers en krijgen een leuke dag voor terug. Nu wil ik dus mijn verjaardagsgeld gebruiken voor cadeaus voor de kinderen, zodat ze hun verjaardag kunnen vieren.


29 donaties
€ 570,00
Doel: € 1.500,00
38%

Deze actie is gesloten.