Steun mij om mijn Plussize missen te supporten!

Steun mij om mijn Plussize missen te supporten! | Geld inzamelen
 
 
Sponsoring voor Ms. Plussize Top of the World 2017

Lieve vrienden, lezers,

Graag zou ik mijn missen willen supporten! 

De finale van Miss Top of the World Plussize International vindt plaats in Singapore.

Om hun te ondersteunen als National Director zou ik graag bij deze Grande Finale aanwezig willen zijn.

Dit omdat ik hen graag wil ondersteunen en hen bij wil staan tijdens de verkiezing waar ik kan en waar dit nodig is. Denk hierbij aan ondersteunen aan: het aankleden, haren doen, make-up aanbrengen en contactpersoon tijdens de verkiezing. Vaak verandert er veel en dan is het fijn als er een aanspreekpunt is die dit organiseert. Ik heb inmiddels ervaring met het organiseren van verkiezingen en ik weet goed hoe het er aan toe gaat. Dit zou voor de Missen minder stress betekenen zodat zij optimaal kunnen presteren.

Ms. Top the World Plussize is de enige internationale verkiezing waar vrouwen als Plussize Miss aan deel kunnen nemen. 

Organisatie

Dit organiseer ik met veel liefde op vrijwillige basis.

Graag leg ik uit wat ik voor de Missen beteken als National Director. Ik selecteer de Missen die ik geschikt vind om deel te nemen (in 2018 organiseer ik met een klein team een officiele voorronde waarvan de winnares zal gaan deelnemen). Wanneer zij dit zien zitten dan ga ik hen voorbereiden. Ik help hen waar ik kan met de voorbereidingen. Denk aan: advies m.b.t. het lopen van een Missverkiezing (dit is anders dan een catwalkshow), hoe zij mooi staan, eigenlijk het Missen etiquette. Daarbij ook het organiseren van bijeenkomsten met fotoshoots en media. Het adviseren m.b.t. kleding, avondjurken, finalejurken, nationaal kostuum, de talentenronde, badkleding, make-up en haar. Hoe fijn zou het zijn voor de Missen, als ik met hen mee kan gaan! Samen op avontuur als hun persoonlijke coach. Dit jaar heb ik minimaal drie Missen die mee gaan doen. Ms. Netherlands, Ms. Benelux en Ms. Suriname.

Pussize Statement

Graag wil ik ook met de Missen een statement maken dat je er met een plussize maat, ook zelfverzekerd en fantastisch uit kan zien. Vrouwen hoeven niet aan de standaard maatstaven te voldoen die je in de media ziet. Deze verkiezing is er voor vrouwen met een grotere maat. Plussize is in opkomst. Ook in de wereld van de Missverkiezingen.

Ps. onder alle donatie's verloot ik een fotoshoot!

In overleg wordt de fotoshoot gepland.

Donatie's kunnen tot 5 november gemaakt worden. Mocht het bedrag niet bij elkaar worden gebracht dan wordt dit gebruikt voor de volgende verkiezing in 2018 waarbij ook een voorronde gaat plaatsvinden.

Het gekozen bedrag is een inschatting voor de kosten voor het retourticket, hotel en onkosten.

Bij voorbaat heel erg veel dank voor je donatie!

XOXO

CarmenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 2.350,00
1%

Deze actie is gesloten.