Steun Merlissa

Steun Merlissa | Geld inzamelen
 
 

Ons lieve kappervsriendinnetje Merlissa is 27 jaar en is er achter gekomen dat ze borstkanker heeft! Wat een verschrikkelijk nieuws voor haar, zo jong vol aan het genieten van haar leven. Leuke vrienden en vriendinnen een eigen huisje in oldenzaal, leuk werk als kapster. en dan komt dit bericht! Wat een schrik voor haar zelf en iedereen om haar heen! 

Dan begint er een rollercoaster vele gesprekken in het ziekenhuis met artsen overal moet je ineens aan denken, na denken over de toekomst, hoe pak je alles aan? Ook dat ze kaal wordt van de chemo's! 

En bij dat laatste willen wij als kappersvriendinnen haar graag helpen! Als kapster weet je hoe belangrijk haar voor een vrouw is. Onze wens is om Merlissa haar pruik te kunnen bekostigen samen met PMU make- up voor haar wenkbrauwen. Zodat wij dat kleine beetje zorgen bij haar weg kunnen nemen, want natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan en helaas wordt er maar een klein deel vergoed!

Bij ons ging meteen een lampje branden, dit moeten wij voor haar gaan regelen!

Dus bij deze hopen wij dat we mensen kunnen bereiken die ons hiermee willen helpen om het geld te doneren. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
313 donaties
€ 6.450,00
Doel: € 3.000,00
215%