Steun Melvin Smid op weg naar Paralympics 2024!

Steun Melvin Smid op weg naar Paralympics 2024! | Geld inzamelen
 
 
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Melvin Smid is eind 2017 op 39-jarige leeftijd in aanraking gekomen met rolstoeltennis en was meteen verkocht. Sport heeft altijd, op diverse vlakken, een belangrijke rol gespeeld in zijn dagelijks leven. Al voordat Melvin in 1995 in een rolstoel terecht kwam, was hij zeer actief als ijshockeyer. Daarna kwam hij in aanraking met rolstoelbasketbal en voornamelijk sledgehockey/Para-ijshockey. Als goalie van het Nederlands sledgehockey team speelde hij tussen 1996 en 2010 diverse Europese- en Wereldkampioenschappen. Helaas lukte het niet om zich met het Nederlands team te kwalificeren voor de Paralympics van 2010. In 2016 onderging hij een maagverkleining en viel hierdoor ruim 70 kilo af. Mede daardoor wilde Melvin weer heel graag actief gaan sporten en kwam via een clinic rolstoeltennis in Purmerend in contact met rolstoeltennisser Ronald Vink en trainer Joost Franke. Al direct bleek dat hij aanleg had en werd daarom lid van TV Neckslag. In april 2018 speelde hij zijn eerste KNLTB Ranglijsttoernooi in Badhoevedorp en speelde verder dit jaar ook ranglijsttoernooien in Valkenswaard, Barneveld en Alphen aan den Rijn. In de tussentijd ontstond de ambitie om volledig te gaan voor de Paralympics van 2024 in Parijs. Mede hierdoor speelde Melvin in oktober 2018 zelfs al zijn eerste internationale ITF Future toernooi in Montfermeil, Frankrijk. De komende jaren gaat hij vol voor zijn droom; Parijs 2024!  Om dit te bereiken zal de trainingsintensiteit moeten worden verhoogd en het begeleidingsteam uitgebreid. Daarnaast zal er beter materiaal tot zijn beschikking moeten komen, trainingskampen bijgewoond worden en vooral heel veel toernooien spelen in binnen- en buitenland. Dit alles is onmogelijk zonder steun vanuit het bedrijfsleven en de samenleving.

Om de kosten van o.a. vervoer naar toernooien in binnen- en buitenland, overnachtingen, trainingen, inschrijfgelden en goed materiaal te kunnen betalen, zijn wij onder het motto “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” deze crowdfunding campagne begonnen. Als iemand op latere leeftijd de top wil halen, wordt het traject niet ondersteund door de bond in beginsel. Met jullie bijdrage kan Melvin de ingeslagen weg naar 2024 voortzetten!

In het kader van ‘voor wat, hoort wat’ hebben we de volgende tegenprestaties:

Tot €50 - Ansichtkaart met logo foundation en persoonlijk bedankje van Melvin

Tot €100 - Tennisbal met handtekening van Melvin

Tot €250 - Ansichtkaart + tennisbal met handtekening van Melvin

Tot €500 - T-shirt met logo Melvin Smid Wheelchair Tennis Foundation

Tot €999 - Deelname met 2 personen aan clinic rolstoeltennis o.l.v. Melvin Smid en Joost Franke

Vanaf  € 1.000  - Professionele lezing voor jouw bedrijf/organisatie over winnen, door Europees- en Wereldkampioen Judo Hendrik Koppe

Let op: Indien je in aanmerking wilt komen voor een tegenprestatie, stuur dan na je donatie een mail met je gegevens en een kopie van je betaling naar: penningmeester@melvinsmid.eu 

Wil je Melvin volgen op zijn weg naar de Paralympics van 2024, like dan zijn Facebookpagina

Voor meer informatie, bezoek zijn website

Alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan de missie van Melvin!

 

Youtube trailer: Spurd

Foto's: Mihlo Baerts en Sandra Smalhout

 

Melvin Smid Wheelchair Tennis Foundation
22-02-2019

Nog 1 week te gaan!

 

We gaan de laatste week in van onze crowdfunding campagne!

Wil je Melvin ondersteunen? Doneer dan via deze pagina. 

We gaan er deze laatste week nog van alles aan doen om zoveel mogelijk geld binnen te halen, zodat we Melvin kunnen ondersteunen in zijn missie.

 

Alle hulp is welkom!

 

 


Melvin Smid Wheelchair Tennis Foundation
03-01-2019

Nog 50 dagen te gaan!


Met nog 50 dagen te gaan staan we op ruim 11% van het streefbedrag, een geweldig begin! Iedereen die reeds gedoneerd heeft, zeer hartelijk dank hiervoor!
Maar om Melvin dit jaar echt de kans te geven de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten op weg naar de Paralympics van 2024 in Parijs, is er echt meer geld nodig.
Om dit jaar de volgende stap te zetten heeft hij meer mogelijkheden nodig om te trainen en moet hij mogelijkheden krijgen om meer toernooien in binnen- en buitenland te kunnen spelen. Dit alles is onmogelijk zonder jullie hulp en steun. Dus deel svp zijn berichten en oproepen op social media en benader je eigen netwerk. Alvast zeer hartelijk dank!

Naast deze crowdfunding campagne, zijn we vanuit de stichting ook druk bezig met het zoeken van meer sponsoren. Heeft u interesse? Mail dan naar penningmeester@melvinsmid.eu 

 55 donaties
€ 2.140,00
Doel: € 12.500,00
17%

Deze actie is gesloten.