Steun Margherita Hendrikse

Steun Margherita Hendrikse | Geld inzamelen
 
 

De actie is afgesloten. 

Hartleijk dank voor de steun. 

Bericht van Margherita: 

"Lieve mensen,

Ik ben ontzettend blij verrast met jullie donaties tot nu toe. Daar mijn inkomsten nihil zijn op dit moment kan ik met jullie steun mijn lopende onkosten betalen. Dat neemt bij mij een hoop onrust weg. De verzekering geeft nog steeds niet thuis helaas. Vestia heeft een vervangende woning toegezegd, maar ik weet nog niet wanneer we daar in kunnen trekken.


Ik houd jullie op de hoogte.

Margherita Hendrikse"

Als bewoner van Duindorp vind ik dat wij als wijkbewoners Margaretha Hendrikse een handje moeten helpen nu haar woning onbewoonbaar en haar kapsalon onbruikbaar zijn geworden vanwege waterschade doordat medebuurtbewoners een brandkraan hebben opengezet. 

Hopelijk schieten de woningcorporatie en de verzekering ook te hulp, maar ze kan een steuntje in de rug volgens mij goed gebruiken. 

"De inboedel van zowel haar huis als haar zaak werd overspoeld door duizenden liters water. Er stroomde zoveel water naar binnen dat haar huis onbewoonbaar is en haar winkel onbruikbaar. Ze woont nu op een camping en soms slaapt ze 'hier en daar in een echt bed.' "

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4615711/opengedraaide-brandkraan-zorgt-dat-margherita-huis-en-bedrijf-uit-moet-ik-ben-ten-einde-raad?fbclid=IwAR1qA5TLlGUAuFG4Yzy_udcrIUjVYjlBJK6O5ehw5tE-5Xe22XY6HiLugts

Willem Minderhout
01-09-2022

133 donaties
€ 3.255,00

Deze actie is gesloten.