Steun lieve luka

Steun lieve luka | Geld inzamelen
 
 
Lieve luka heeft uw steun hard nodig help hem beter te worden!

Luka is een pup van 4 maanden geboren in Spanje en toen hij oud genoeg was mocht hij naar Nederland komen.

Helaas werg hij vlak na aankomst erg ziek en bleek hij erlichia te hebben zgn tekenziekte. 

Zijn enige kans om beter te worden is opname op de intensivecare bij de diergeneeskundige facculteit in utrecht.

Luka komt van een zeer kleine stichting en hebben helaas geen finanieele middelen om dit te betalen. Dus was de enige optie inslapen dit kon ik niet over mijn hart verkrijgen omdat hij echt een kans verdient hij eet en drinkt immers prima en toont echt veerkracht.

Ik zelf doneer 350 euro van mijn eigen geld en hoop de rest in te zamelen via deze actie.

Het is de maand van het vakantiegeld dus ik hoop dat u iets extra's kunt missen........

 

Wendy van kraalingen
25-06-2018

Luka heeft inmiddels zijn gouden mandje gevonden wat een lieve mensen heeft hij getroffen!

Wat nu nog rest is de rekening van de dieren arts er wordt nog steeds gedoneert en daar ben ik heel dankbaar voor! Hopelijk redden we het om het gehele bedrag bij elkaar te sparen!


Wendy van kraalingen
20-06-2018

Wat een goed nieuws vandaag over luka hij is weer beter! Al zijn bloedwaardes zijn weer normaal!!!!

Minder goed nieuws is de rekening ik zit al over de 1900 euro en daar komen de laatste 2 afspraken nog bij......dus helaas zal ik het streef bedrag moeten b8j stellen.....

Wel heb ik een klacht over de rekening ingediend omdat men bij opname zei dat het rond de1500 euro ging kosten......ze gaan het uitzoeken en tot die tijd hoef ik nog niets te betalen dus win ik wat meer tijd om door te sparen....


Wendy van kraalingen
09-06-2018

Luka is nu bijna 2 weken thuis en wat gaat het super goed met hem nog steeds heeft hij medicatie en nog 1 x moet hij terug komen voor controle en bloedonderzoek.

Heel vorzichtig gaan we toe werken aan het zoeken van een baasje voor luka zodat ook hij na zijn laatste controle eindelijk zijn for ever home mag vinden de weg er naar toe was zwaar maar was het o zo waard de gene die luka adopteerd krijgt een vriend voor het leven wat een top hond is luka!

De eerste rekening van zijn opname is ook binnen die is bijna 1900 euro.....daar komen de na controles nog bij.....dus mocht u over wegen een donatie te doen weet dat deze zeer welkom is.


Wendy van kraalingen
30-05-2018

Vanmorgen is luka weer voor het eerst mee geweest uit wandelen klein stukje in het natuurgebied even 1 op 1 hij genoot zichtbaar.....ik blijf maar denken anders was je dood geweest .......

UPDATE 30 MEI 2018

vandaag telefoontje gehad van uit de kliniek in Utrecht babesia was negatief
Erlichia is positief dus Luka moet nu 4 weken lang aan de Doxi.
Ook heeft hij een darm paracyt isospora canis hiervoor krijgt hij ook medicijnen.

Volgende week woensdag moet hij terug voor controle dan moet hij weer nuchter komen en.krijgt hij weer een bloedonderzoek.

Dus doneren blijft hard nodig want dat komt er ook nog allemaal bij.....

WILLEN JULLIE MIJN ACTIE OOK DELEN? 😘😘😘😘😘😘

https://www.doneeractie.nl/steun-lieve-luka/-28448


Wendy van kraalingen
29-05-2018

U0DATE 29 MEI 2018

Luka geniet ervan dat hij weer thuis is eet goed drinkt goed mooie ontlasting geen koorts meer. Hij wilde zelfs mee naar de hei vanmorgen dat nog maar even niet gedaan......

De donaties blijven nog steeds komen en dat is super hopelijk kunnen we daar van ook de rekeningen van de 1e dierenarts want dat waren ook 3 dure bezoeken. De teller staat nu op 1000 euro!!! In op de rekening staat al 350 euro van mij 20 euro van baasje rocky en 25 euro baasje chinco dus in totaal zitten we op 1395 euro het is nog niet genoeg maar ons einddoel komt in zicht!!


Wendy van kraalingen
28-05-2018

We zijn weer thuis luka begon direct te spelen ongelovelijk wat een emoties gieren door mijn lijf als ik niet.....dan......pff ik moet er niet aan denken! Dank je Jifke van Popering jouw berichtje gaf me de moed om de sprong te wagen!
Luka heeft een aantal medicijnen mee die hij nog moet krijgen .
Verder moet ik 3 porties ontlasting verzamelen en op sturen .
Krijgt hij nog een controle afspraak waarbij weer bloedgeprikt gaat worden.
Hij maakt weer jonge rode bloedcellen aan en bloedplaatjes dus dat moet nu in de gaten gehouden worden dat dat zo blijft. De rekening heb ik nog niet want de balie was al dicht maar er komt dus nog wel het ea bij....dus de actie loopt nog even door.....


Wendy van kraalingen
27-05-2018

UPDATE LUKA 27 MEI 2018

GOED NIEUWS!!!!

met dikke tranen van blijdschap typ ik dit

Zojuist een telefoontje gehad uit utrecht het gaat zo goed met Luka dat hij mag verhuizen naar de mediumcare afdeling!!!
Zijn bloedwaardes zijn stabiel gebleven zijn urine is weer helder en hij weer vrolijk blaft naar iedereen en is speels!!!

LIEVE ALLEMAAL HIJ GAAT HET GEWOON HALEN!!!!!!

helaas is daar geen webcam maar morgen ochtend wordt ik weer gebelt.

Inmiddels 655 euro in de pot (adoptant rocky doneerde 20 euro) plus de 350 van mijzelf maakt 1005 euro we zijn er n9g niet maar het gaat ons lukken zeker met die goede nieuws zijn nig meer mensen bereid om te helpen.....


Wendy van kraalingen
26-05-2018

1e update luka

 

Zijn temp is weer normaal 38 graden zijn pils is gezakt.

Zijn hematocrietwaarde is gestegen.

Hij plast nog wel bloed uit en dat moet wel goed in de gaten gehouden worden daarom krijgt hij extra vocht via een infuus om zijn nieren te ontlasten.

 

Hij is allert speelt met uitlaten met zijn riem

Dus voorzichtig positieve berichten....


136 donaties
€ 2.278,00
Doel: € 2.500,00
91%

Deze actie is gesloten.