Steun Laila en haar familie

Steun Laila en haar familie | Geld inzamelen
 
 

-Voor onze lieve vrienden- Onze stoere heldin Laila, haar papa, mama en grote broer ❤️

Maarten, Jorinde, Isidorus en Laila. Een warm en liefdevol gezin die met hun zorgzame en gevende houding de wereld elke dag een beetje mooier willen maken. We kennen ze als echte genieters. Dankbaar ontvangend van de schoonheid die het leven ons geeft. 

Maar als het leven zélf ineens geen vanzelfsprekendheid meer is, dan zet dit alles in een ander licht. Dit jaar veranderde al snel in een intense strijd tussen hoop en zorgen. Laila die ons hart heeft veroverd met haar vrolijke lach en avontuurlijke levenslust kreeg de diagnose van een zeer zeldzame agressieve vorm van kanker. Plots beland je als dreumes in een uitzonderlijke situatie waarbij je niet de normale stappen vooruit, maar grote zorgelijke stappen achteruit gaat. 

Deze werkelijkheid zou geen enkele ouder moeten meemaken. Als vrienden willen wij om dit gezin heen gaan staan. Wat hebben we de steun en kracht van elkaar nodig als onze situatie ondragelijk lijkt. En wat verdienen ze het om hier doorheen gedragen te worden! 

Met deze crowdfunding willen we ervoor zorgen dat ze zich onbeperkt voor kunnen bereiden op een mooi afscheid. Maar onze wens is ook dat alle randzaken géén zorg hoeven te zijn zodat alle aandacht naar hun gezin kan gaan. Naar Laila, naar Isidorus en naar henzelf.

We wensen dit gezin een mooi geldbedrag toe. Iedere donatie als gebaar van liefde en steun is meer dan welkom! 

Enorme dank voor je aandacht, begrip, liefde, steun en donatie klein of groot! 

René en Eveline
07-06-2022

Laila⭐5 juni 2022

Zo genoten, zo vol leven
enthousiast en liefdevol

Stralende lach

O, wat missen wij jou
voor altijd verbonden

Altijd in ons hart 🦋

Trotse ouders, Maarten en Jorinde
Grote broer, Isidorus

____________________________________________________________________
Voor de kaart verwijzen we je naar de foto's bij deze doneeractie


René en Eveline
04-06-2022

Namens Maarten en Jorinde willen we graag een update geven over de situatie. 

Na een veel te korte en intensieve periode is Laila in haar laatste fase terecht gekomen. Ze wordt nu permanent in slaap gehouden en het gezin brengt de laatste kostbare tijd met elkaar door. 

Maarten en Jorinde zijn heel erg dankbaar voor alle steun. De liefdevolle betrokkenheid is overweldigend en van hele grote waarde. Heel veel dank hiervoor! 

Lieve Laila, zóveel mensen denken aan jou! Een allerlaatste kusje voor jou ❤️


352 donaties
€ 17.110,00
Doel: € 15.000,00
114%