Steun komang!

Steun komang! | Geld inzamelen
 
 
Steun Komang! Doneer om Komang en andere beperkte kinderen te leren lopen.

Lieve mensen,

 

We zullen ons even voorstellen:

Mijn naam is Ghislaine Jansen. Ik ben 18 jaar oud en een ondernemer in opleiding op het I AM college in Amsterdam. In mijn vrije tijd werk ik voor kinderdagverblijf  Berend Botje voornamelijk help ik bij evenementen.

En mijn naam is Vera Mellema 34 jaar en werk inmiddels al 12 jaar met enorm veel plezier bij kinderverblijf organisatie :Berend botje. Een kind een plezierige dag bezorgen en deel te mogen nemen aan de ontwikkeling van kinderen geeft mijn een goed gevoel.

Het welzijn van kinderen vinden wij heel belangrijk en de gezondheidszorg binnen Nederland is dan ook goed geregeld. Daarom willen wij graag ons verhaal vertellen wie we op het prachtige eiland Bali hebben ontmoet en het verhaal erachter. En waarom we u om hulp vragen!

 

We zijn op vakantie geweest naar het eiland Bali en ons verblijf was te midden van waar ook de lokale bevolking woont.

Onderweg naar een activiteit hebben we chauffeur Putu ontmoet die de hele dag bij ons bleef.

We raakte in gesprek met Putu en hij vertelde ons het verhaal over zijn gezinssituatie. We waren onder de indruk van zijn verhaal:

 

Putu woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen ;een zoon van 12 jaar en twee jongens (tweeling) van 4 jaar.
De tweeling is met 7 maanden geboren ,waardoor er problemen zijn met de gezondheid van zoon Komang. Hij is achtergebleven in zijn ontwikkeling en kan niet zelfstandig lopen.

Putu en zijn vrouw maken zich zorgen over zijn toekomst.

Ze werken heel hard maar geld voor een specialist is er helaas niet.

 

In Nederland is het vrij vanzelfsprekend om kinderen die hulp nodig hebben de juiste zorg aan te bieden om een goed leven te leiden.

 

Wij willen graag helpen om Komang specialistische hulp ,fysiotherapie en hulpmiddelen te kunnen aanbieden waardoor hij zich beter kan verplaatsen om zijn leven op Bali zo aangenaam mogelijk te maken. En het belangrijkste om Komang naar school te kunnen laten gaan zodat hij zich net als zijn leeftijdsgenoten kan ontwikkelen voor een goede toekomst.

 

Op ons verblijf op Bali hebben we een kliniek gevonden (Teratai Dharma Centre) waar ze deze hulp aanbieden. Hier zijn we ook naar toe geweest met Komang en zijn ouders. Deze organisatie is een goed doel die beperkte kinderen over heel Bali helpt. Wij willen voor Komang een looprek aanschaffen en alle extra donaties gaan naar de kliniek (Teratai Dharma Centre).

 

Alvast Bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 65,00
Doel: € 1.500,00
4%

Deze actie is gesloten.