Steun kinderen en jongeren in Bali

Steun kinderen en jongeren in Bali | Geld inzamelen
 
 
Help de kinderen jongeren in Bali Orphan Day Centre bij het krijgen van een beter leven!

Wij zijn Kim en Annemarije en volgen de studie Pedagogiek. Wij gaan samen vier maanden stage lopen in Bali (Ubud). Wij zamelen geld in om de organisatie een handje te kunnen helpen bij het aanschaffen van nieuwe methodieken, lesmaterialen, spullen voor de kinderen, zwemlessen en om het gebouw op te knappen. Tijdens onze stage zullen wij kijken wat er nodig is en waar er behoefte aan is. 

In Bali zijn de basisbehoeften erg goedkoop vergeleken met in Nederland. Dit betekent dat we met kleine donaties al veel kunnen betekenen voor de kinderen en jongeren in Bali. 

Onze stage
Wij gaan stage lopen bij de organisatie Bali Orphan Day Centre. De organisatie wordt door één mevrouw genaamd Ayu gerund. Zij zorgt voor een groot aantal kinderen. De organisatie kan bestaan door de donaties die gegeven worden. Deze kinderen komen na schooltijd naar deze organisatie toe omdat zij niet terug naar huis kunnen. De kinderen kunnen niet terug naar huis omdat zij of weeskind zijn of te ernstige problemen hebben thuis. Bij de organisatie leren de kinderen een heleboel, zoals: dansen, zingen, muziek maken, computervaadigheden, Engels en koken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan sociaal-emotioneel leren en wordt er gekeken naar waar de kinderen behoefte aan hebben. Verder zorgt de organisatie voor eten en de belangrijkste basisbehoeften zoals het verzorgen van het gebit en lichaam. De kinderen leren de belangrijkste elementen om later zo goed mogelijk te kunnen partciperen in de samenleving.

De site van de organisatie: http://www.baliorphan.com/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 330,00