Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve

Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve | Geld inzamelen
 
 
Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve

http://debosschehoeve.wijkraad-west.nl/portal/

Steun de stichting de Bossche Hoeve. Deze kinderboerderij is een inspirerende , educatieve en groene ontmoetings-plaats voor jong en oud. Uw steun is nodig om de boerderij nog  educatiever duurzaam en inspirerend te maken. 

Hoe?

 Door natuurlijk een donatie te doen om het streefdoel van €10.000,00 te behalen, dit zodat de stichting de benodigde investering kan realiseren,  welke er voor zorgt dat de jaarlijks torenhoge energiekosten vervallen en ze zich energietechnisch zelfvoorzienend kunnen maken middels duurzame technieken die daarnaast ook nog educatief opgesteld worden om de bezoekers speels te laten zien welke duurzame technieken de natuur ons biedt.

 

Rob Gevers
26-10-2019

26-10-2019:

Het is zover dat we als stichting de Bossche Hoeve met trots kunnen melden dat we opdracht hebben kunnen geven om ons eerste doel te realiseren, namelijk het plaatsen van pv zonnecollectoren welke het elektra verbruik van het park zullen gaan opwekken. De firma Weijers-Eikhout zal dit gaan verzorgen waarbij de start gepland staat voor week 45 van dit jaar. Dat betekent dat wij dit jaar nog onze eigen stroom zullen opwekken, wat natuurlijk geweldig is door de steun van zoveel gulle donaties, waarvoor onze dank. 

Zoals misschien velen al bekend willen wij ons verder ontwikkelen om de eerste duurzame kinderspeelboerderij te worden door onze eigen energievoorzieningen op te wekken, maar ook door energie speeltoestellen te plaatsen om jong en oud spelenderwijze op een educatieve manier bewust te laten worden van wat de natuur en duurzame technieken in combinatie met natuur voor ons kan betekenen. 

Ook daarvoor is steun nodig en hopen dat u / onze wijk / gemeente en of bedrijven ons daarbij willen gaan en blijven helpen door steun van donaties. 

Helpt u mee door een donatie te doen via de betaal-link op deze pagina?


Rob Gevers
03-07-2019

Wij danken iedereen voor de donaties afgelopen week, weliswaar niet geheel zichtbaar op deze site omdat er ook nog een emballage actie loopt bij albert Heijn op helftheuvel in den Bosch die reeds een en ander heeft opgebracht en waarbij wij nu nog steeds hopen dat u ook uw lerg flessenbonnen inlevert en daarmee de Bossche hoeve helpt. Ook de actie vorige week tijdend het buurtfeest in het Beatrixpark heeft het een en ander opgeleverd, wat niet zichtbaar is op deze doneeractie dite maar wel gezorgd heeft dag we nu op een totaal bedrag van bijna €6000 zitten. Daarom ook een persoonlijke dank aan alle buurtgenoten en alle aanwezigen bij het buurtfeest op het Beatrixpark vorige week, en diegene die hun lege flessenbonnen hebben ingeleverd bij albert Heijn op de helftheuvel afgelopen maand en natuurlijk aan aan diegene die of via de doneeractie of rechtstreeks op rekening van de stichting een bijdrage hebben gedaan.

Het totaal bedrag staat nu op €5988,00 en we zijn op de goede weg om het doel te behalen.

We zijn over de helft en hopelijk helpt u mee persoonlijk of dood uw vrienden naasten of buurtgenoten te stimuleren mee te helpen om de Bossche hoe d de eerste duurzame energie opwekkende speel kinder boerderij van Nederland te maken. Helpt u mee ? 

 

Nogmaals bedankt iedereen 

 

Kinderboerderij de Bossche Hoeve 

 


Rob Gevers
06-04-2019

Huidige stand dd 6 april €1.930 euro. Bij deze wil ik alle donateurs bedanken voor hun bijdrage. 

Daarnaast vraag ik nogmaals uw aandacht en wil om te helpen om zelf iets te doneren maar hopelijk ook anderen te willen vragen of ze dit ook willen doen. 

 

 


Rob Gevers
18-03-2019

Huidige stand €1.245,00

Bedankt voor de bijdragen tot nu toe!! 

Uw steun word geweldig gewaardeerd dus grote dank voor de eerste 12%, weer een stapje dichterbij de benodigde €10.000


We zijn er lang niet en daarom is er nog heel veel steun nodig. 

 
Hopelijk ontstaat er een kettingreactie zodat er zoveel mogelijk mensen bereikt worden waarbij het belangrijk is dat iedereen hun vrienden “persoonlijk” vraagt of ze jou en dus daarmee ook de kinderboerderij / jeugd en natuur wil helpen.  

 
Help je mee om een steentje bij te dragen door met een persoonlijke boodschap een kettingreactie te doen ontstaan, alleen daardoor kunnen we het doel halen!  

 
Geweldig jullie steun tot nu toe, Superrr, dank dank dank!! 🙌99 donaties
€ 5.771,00
Doel: € 20.000,00
28%

Deze actie is gesloten.