Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve | Geld inzamelen
 
 

Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve

Steun kinderboerderij stichting de Bossche Hoeve

http://debosschehoeve.wijkraad-west.nl/portal/

Steun de stichting de Bossche Hoeve. Deze kinderboerderij is een inspirerende , educatieve en groene ontmoetings-plaats voor jong en oud. Uw steun is nodig om de boerderij nog  educatiever duurzaam en inspirerend te maken. 

Hoe?

 Door natuurlijk een donatie te doen om het streefdoel van €10.000,00 te behalen, dit zodat de stichting de benodigde investering kan realiseren,  welke er voor zorgt dat de jaarlijks torenhoge energiekosten vervallen en ze zich energietechnisch zelfvoorzienend kunnen maken middels duurzame technieken die daarnaast ook nog educatief opgesteld worden om de bezoekers speels te laten zien welke duurzame technieken de natuur ons biedt.

 

Rob Gevers
06-04-2019

Huidige stand dd 6 april €1.930 euro. Bij deze wil ik alle donateurs bedanken voor hun bijdrage. 

Daarnaast vraag ik nogmaals uw aandacht en wil om te helpen om zelf iets te doneren maar hopelijk ook anderen te willen vragen of ze dit ook willen doen. 

 

 


Rob Gevers
18-03-2019

Huidige stand €1.245,00

Bedankt voor de bijdragen tot nu toe!! 

Uw steun word geweldig gewaardeerd dus grote dank voor de eerste 12%, weer een stapje dichterbij de benodigde €10.000


We zijn er lang niet en daarom is er nog heel veel steun nodig. 

 
Hopelijk ontstaat er een kettingreactie zodat er zoveel mogelijk mensen bereikt worden waarbij het belangrijk is dat iedereen hun vrienden “persoonlijk” vraagt of ze jou en dus daarmee ook de kinderboerderij / jeugd en natuur wil helpen.  

 
Help je mee om een steentje bij te dragen door met een persoonlijke boodschap een kettingreactie te doen ontstaan, alleen daardoor kunnen we het doel halen!  

 
Geweldig jullie steun tot nu toe, Superrr, dank dank dank!! šŸ™Œ


 

Laat een reactie achter

64 donaties
€ 3.735,00
Doel: ā‚¬ 10.000,00
37%