Steun jij onze kids in Zuid Afrika?

Steun jij onze kids in Zuid Afrika? | Geld inzamelen
 
 
Kerst inzamelingsactie om sportactiviteiten aan te bieden

'De gymlessen van jullie maken mijn dag een stuk leuker. Ik vergeet even alle problemen van thuis en het geeft nieuwe energie.' - Scholier Sinenjongo High School Cape Town. 
Gymlessen op de scholen in Zuid-Afrika zijn niet vanzelfsprekend. Vanuit de scholen wordt hier geen tijd aan besteed, aangezien er geen geld voor is. Het is van belang voor de kinderen om zich ook hierin te ontwikkelen. 

Lieve allemaal, 

Wij zijn Dagmar, Franco, Marit en Suzanne en willen hier verandering in brengen. Help je mee? 

Het project  
We werken voor het Movement Development Program in Kaapstad. Dit is een programma bestaande uit drie partners; The Ukuphumelela Trust, Play Sport 4 Life and The Magic FC. Deze organisaties hebben één gezamenlijk doel:  ‘Jongeren in achterstandswijken een kans geven om de negatieve cirkel in hun leven te verbreken door middel van sport’.   

Jouw bijdrage 
Sport heeft een grote bijdrage in deze community’s. Het zorgt ervoor dat kinderen van de straat blijven en ze leren samenwerken. Ook leren ze omgaan met winst en verlies, het bevordert daarnaast een gezondere leefstijl en het belangrijkste: ze hebben plezier!  

Waar wordt jouw geld voor gebruikt? 
Met deze kerstinzamelingsactie willen wij een bijdrage leveren om bovenstaande organisaties te steunen. Dit geld kunnen de organisaties goed gebruiken om onder andere educatie aan te bieden naast de sportactiviteiten en de sportcoaches op de scholen op te leiden. Daarnaast willen we sportmateriaal kopen zoals: springtouwen, ballen, pionnen en schoenen etc. Tot slot, willen we de kinderen niet met lege maag laten sporten en kunnen de organisaties met jullie hulp maaltijden uitdelen.

Zelf andere ideeën? 
Heb je zelf een andere suggetie naast een financiële bijdrage? Alle hulp is welkom! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: dcham@avans.nl of stuur een van ons een berichtje. 

Baie Dankie! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
48 donaties
€ 923,00

Deze actie is gesloten.