Steun jij mijn passie?

Steun jij mijn passie? | Geld inzamelen
 
 
Help mij als kunstenares en jong ondernemer de volgende stappen te maken volgend jaar!

Als kunstenaar kan ik niet zonder mijn fotocamera, maar helaas is mijn trouwe werkpaardje gesneuveld! Daarom spaar ik nu voor een nieuwe camera en lens. Wil jij mij daarmee helpen?

Voor een donatie ben ik je eeuwig dankbaar en daar wil ik ook graag iets voor terug doen. Namelijk: een bijzondere korting op een kunstwerk van mij, dat ik speciaal van je eigen huisdier zal maken. Deze korting mag je ook cadeau geven aan een dierbare.

 

IK BEN RACHELLE

Ik ben Rachelle van Nes en ik ben de kunstenares achter mijn bedrijfsnaam Huisdier Schilderij. Ik maak dierenportretten in opdracht en help op deze manier gepassioneerde dierenliefhebbers (zoals ik) aan een persoonlijk en uniek kunstwerk van een zeer belangrijk gezinslid.

De keuze om van mijn passie voor dieren echt mijn werk te willen maken kwam pas vrij recent. Ik werd geconfronteerd hodgkin lymfeklierkanker. Deze zware periode dwong mij te kijken naar wat energie en geluk gaf in mijn leven en wat juist energie kostte. Vanuit daar ging ik hard werken aan mijn gezondheid en mijn eigen onderneming. Helaas is mijn camera vroegtijdig kapot gegaan waardoor ik nu niet in staat ben om mijn passie te volgen.

Ik ben zelf van jongs af aan al door dieren omringd geweest. Mijn moeder heeft altijd een hondentrimsalon aan huis gehad, dus ik groeide op als een soort Mowgli tussen de honden. Daardoor spelen zij dan ook al vanaf mijn jonge jaren een belangrijke rol in mijn tekeningen en dat is eigenlijk nooit veranderd. Ook reed het hele gezin paard en was ons huis altijd gevuld met een gevarieerd dierengezelschap. Hier liggen de wortels van mijn bedrijfje als kunstenares. 

 

WAAROM DONEREN?

Als ik van baasjes de vraag krijg om een schilderij te maken van hun trouwe viervoeter, dan wil ik graag het dier (indien mogelijk) zelf fotograferen. Ik ga bij hen thuis langs of zij komen naar mij. Zo kan ik het uiterlijk en karakter van het dier in kwestie bestuderen en leer ik ook de opdrachtgever kennen.

Voor het jaar 2020 heb ik grootse plannen! Ik heb veel nieuwe ideeën die ik wil onderzoeken en mijn bedrijfje wil ik uitbreiden. Denk aan losse fotoshoots en ook meer vrij werk van mijzelf met onder andere wildlife of mensen als onderwerp.

De basis voor deze plannen is een goede spiegelreflexcamera set. En nu zijn we bij de reden waarom ik deze crowdfunding start: de body van mijn huidige camera is erg gedateerd en de lens is vorige maand gesneuveld. Om me verder te ontwikkelen als kunstenaar (in zowel fotograferen als schilderen) is goedwerkende apparatuur essentieel. Helaas heb ik als jonge, kleine onderneming geen grote smak geld op mijn rekening om te investeren. Dus ik kan je hulp goed gebruiken! Ook kleine bedragen zijn heel erg welkom!

 

DIT KRIJG JE ER VOOR TERUG:

Voor elke donatie ontvang je een korting van het dubbele bedrag dat je mij geeft. Dit krijg je als een leuke cadeaubon per email toegestuurd. Deze voucher kan je bij je portretaanvraag zelf gebruiken of je kan het cadeaugeven aan een dierbare. Dit kan op ieder gewenst moment. Als je nog even wilt wachten, zodat je kan sparen voor een groot formaat, dan kan je bijvoorbeeld eind volgend jaar een aanvraag doen. Met een slimme donatie kan je dus een flinke korting voor later krijgen.

 

ZO WERKT HET:

Bij een donatie van:

25€ krijgt u 50€ korting.

50€ krijgt u 100€ korting.

100€ krijgt u 200€ korting.

150€ krijgt u 300€ korting.

Het is ook mogelijk om verschillende kortingsvouchers bij elkaar te leggen, voor meer korting in één keer.

Er kan tot maximaal 300€ aan kortingsvouchers worden gebruikt per portretaanvraag

 Vergeet niet uw e-mail achter te laten. Ik stuur aan het einde van de actie iedereen Persoonlijk een e-mail met de kortingsvoucher. 

Doneer nu en help mij dit voor elkaar te krijgen!

Liefs, Rachelle van Nes

 

www.huisdier-schilderij.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 1.927,00
Doel: € 2.500,00
77%