Steun Jeroen en Femke in deze moeilijke periode!

Steun Jeroen en Femke in deze moeilijke periode! | Geld inzamelen
 
 
Steun deze strijder die al jarenlang vecht tegen een agressieve vorm van Hodgkin!

Jeroen van Hemsbergen is een jongeman van 27 jaar oud. Hij wordt genoemd als een zachtaardige reus omdat hij altijd aan iedereen denkt behalve aan zichzelf. Hij staat voor iedereen klaar en ziet het beste in iedereen.

4 jaar geleden kreeg hij te horen dat hij lymfeklierkanker had, uitgezaaid, geen hoop meer. Desondanks sloegen de behandelingen toch aan en was op magische wijze de kanker volledig verdwenen. Na het herstel begonnen de vage klachten weer maar er werd niks gevonden. Toen in april 2016 zijn allerbeste maat zichzelf van het leven beroofde was dit een enorme klap. De klachten verergerde en na onderzoek kwam er uit dat hij een tumor had in zijn darmen. Tijdens de behandelingen hiervoor was de Hogdkin weer terug gekomen, wederom uitgezaaid in zijn beenmerg en botten. Hij kreeg te horen dat hij een zeer agressieve vorm van Hodgkin te hebben. Hij krijgt nu 3 kuren om de kanker zo veel mogelijk weg te krijgen. Als deze behandelingen aanslaan gaat hij naar het ziekenhuis in Nijmegen. Hier moet hij een maand in quarantaine en krijgt hij daarna een stamceltransplantatie om hopelijk voor altijd af te zijn van kanker!

Zijn lichaam is erg zwak en hij krijgt klap naar klap maar hij blijft vechten en knokt zich er doorheen!

Ik wil ervoor zorgen dat Jeroen in de maand dat hij in quarantaine moet, zich niet hoeft te vervelen en ik hoop hem blij te kunnen maken met een laptop, tablet of een Playstation zodat hij deze maand kan overbruggen. Ook wil ik Femke in het zonnetje zetten omdat ze altijd voor hem klaar staat en bedanken voor alle zorgen!
Mocht er meer geld opgehaald worden dan verwacht gaat deze op een cheque naar hun, zodat ze zelf kunnen bepalen wat ze hiermee willen doen.

Steun deze twee prachtige mensen met een hart van goud!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 157,00
Doel: € 1.000,00
15%

Deze actie is gesloten.