Steun Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss

Steun Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss | Geld inzamelen
 
 
Wij zoeken sponsors voor nieuwe instrumenten en uniformen

Wij zijn Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss uit Heerlen en bestaan uit 60 spelende leden, in de leeftijd van 8 tot 67 jaar. Edelweiss werd opgericht in 1960. Begonnen als jeugdgroepje op lege blikken oefende men destijds ijverig. Wij spelen tegenwoordig in de hoogste divisie op natuurinstrumenten, zoals jachthoorns, klaroenen, trompetten, sousafoons, grote en kleine trommen, tenortrommen, tim-toms, timbales, lyra's en bekkens. Mettertijd zijn wij onder leiding van onze instructeur Marcel Falize meermaals Nederlands kampioen geworden en hebben wij reeds verschillende keren goud behaald tijdens het WMC in Kerkrade, de laatste keer, op 23 juli 2017, zijn wij zelfs 7e op de Wereldranglijst geworden.

Vorig jaar hebben wij een forse tegenvaller gehad tijdens het noodweer in juni. Door de hevige regenval is de kelder overstroomd waar wij de uniformen en instrumenten bewaarden.

Een gedeelte hiervan is door de verzekering en door onszelf hersteld, maar tevens is er een hele hoop verloren gegaan. In 2020 bestaan wij 60 jaar. Ons doel is om onze leden in nieuwe uniformen te steken. De huidige uniformen zijn al bijna 20 jaar oud en hard aan vernieuwing toe. Daarnaast moeten ook vele instrumenten worden vervangen. Voor een vereniging is het ondoenlijk om zonder hulp van buitenaf hier het geld voor bij elkaar te sprokkelen. Wij hopen met uw steun weer te mogen schitteren in nieuwe uniformen tijdens al onze toekomstige optredens in binnen- en buitenland en met de aanschaf van nieuwe instrumenten kunnen wij nog beter presteren. Dank u wel voor uw steun.

Bent u benieuwd naar ons prachtige muziekkorps en wilt u ons helpen, bekijk dan ook onze site http://edelweiss-heerlen.webnode.nl/

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.