Steun Hockey Vereniging Spijkenisse HVS

Steun Hockey Vereniging Spijkenisse HVS | Geld inzamelen
 
 
Strijd voor behoud Hockey Vereniging Spijkenisse HVS

 

Al 40 jaar is Hockey Vereniging Spijkenisse, ook wel bekend als HVS, een begrip in Spijkenisse en omstreken. Een gezellige en sportieve club voor jong en oud.

 

De vereniging kijkt terug op een periode van groei met veel jeugdleden, de aanleg van twee semi-watervelden, een grondige renovatie van ons clubhuis, investering op het gebied van opleidingen en recentelijk de aanleg van een kwart veld voor onze kleinste jeugd. Kortom we hebben niet stil gezeten en kunnen terugkijken op een sportief en financieel zeer gezonde tijd.

 

Helaas zijn wij eind februari 2017 het slachtoffer geworden van een financieel debacle waarbij een zeer groot geldbedrag van de vereniging is ontvreemd.

Dit nieuws heeft ons allen zeer geraakt en de vereniging in zeer zwaar weer gebracht. Inmiddels zijn er grote en kleine initiatieven opgestart om HVS niet verloren te laten gaan. Het is fijn dat veel betrokken mensen ons steunen. 

 

Door middel van deze actie willen wij ons steentje hieraan bijdragen en de financiële positie van onze vereniging weer stap voor stap opbouwen. Wilt u ook een financiële bijdrage leveren en de actie delen met familie, vrienden, collega’s en andere bekenden? Wij stellen het bijzonder op prijs!

Bij voorbaat heel hartelijk dank namens alle leden, ouders en vrijwilligers van HVS!

 

 

N.B.

Wij hanteren geen streefbedrag, alle donaties zijn van harte welkom.

De donaties worden tijdelijk beheerd door Doneeractie.nl. Elke eerste week van de maand worden donaties automatisch overgemaakt naar de rekening van de vereniging. Teruggave van ontvangen donaties is niet mogelijk.

Deze actie is vrijwillig opgestart door een ouder/coach, welke deelneemt aan een werkgroep binnen de vereniging. De actie is puur voor fianciële steun ten gunste van HVS en gelden worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Er wordt toezicht gehouden door commissieleden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 1.475,00

Deze actie is gesloten.