Steun het ziekenhuis in Kpando!

Steun het ziekenhuis in Kpando! | Geld inzamelen
 
 
Margret Marquart Catholic Hospital in Kpando, Ghana

Hallo iedereen,

Wij zijn zes super enthousiaste verpleegkunde studenten van het ROC NIjmegen. Eind april beginnen wij aan ons avontuur in Ghana. Wij gaan stagelopen in het Margret Marquart Catholic Hospital in Kpando.

Voor ons als verpleegkunde studenten is het natuurlijk een erg grote uitdaging, omdat er in Ghana niet voldoende materialen aanwezig zijn, om bijvoorbeeld complexere zorg te leveren. In Ghana bestaat geen zorgverzekering, dus de mensen moeten zelf de middelen kopen voor hun behandeling. Wanneer zij dit geld niet hebben, komt er ook geen behandeling.

Daarom willen wij graag een bijdrage leveren voor het ziekenhuis. Wij gaan in Ghana op oriëntatie uit en gaan rondvragen wat de medewerkers het beste kunnen gebruiken. Met dit geld zorgen wij er hopelijk voor dat de medewerkers van het ziekenhuis meer middelen hebben, zodat de patiënten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden!

Zouden jullie ons willen helpen door te doneren?

Wij houden jullie op de hoogte van de opbrengst via onze Facebookpagina en zullen hierop ook foto’s plaatsen van waaraan wij het donatiegeld aan hebben uitgegeven.

https://www.facebook.com/ibpvghana/?modal=admin_todo_tour

 

Alvast hartelijk bedankt!

Liefs, 

Sophie Zey
Anouk Willems
Emma Beerkens
Manon Lagerweij
Felicia Mannsur
Marleen BeenenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
91 donaties
€ 1.801,00

Deze actie is gesloten.