Steun het Socialrun HIC team!

Steun het Socialrun HIC team! | Geld inzamelen
 
 
Collega's van Altrecht GGZ lopen de Socialrun 2017 en hebben jouw steun nodig!

 Wij zijn een groep ervaringsdeskundigen, artsen en verpleegkundigen van GGZ instelling Altrecht en lopen in september 2017 de Socialrun! Maar dit gaat niet zonder uw hulp..

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur, waarvan het doel is het taboe op psychiatrische aandoeningen onder de aandacht komt te brengen. 

Dit gebeurt doordat de Socialrun als evenement media aandacht genereert voor haar doel en er met de opbrengsten projecten opgezet worden tegen stigmatisering van mensen met een psychiatrische aandoening. Zij knokken dagelijks tegen hun eigen problemen, maar hebben daarnaast ook te maken met afwijzing en uitsluiting in het maatschappelijke verkeer.De Socialrun wil dat deze mensen een betere plek krijgen in de samenleving. Daarvoor moeten grenzen worden verlegd en taboes doorbroken. 

Als werknemers binnen de geestelijke gezondheidszorg weten we uit de eerste hand hoe belemmerend stigma voor mensen met een psychiatrische aandoening kan zijn en willen we ons middels de socialrun ervoor inspannen hier iets aan te doen.

Draagt u ook uw steentje bij? Via de doneerknop hieronder kunt u ons met een paar drukken op de knop makkelijk steunen!

Voor onze facebookpagina klik hier
Voor meer informatie over de Socialrun klik hier
Voor meer informatie over het team HIC Altrecht klik hierEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 305,00
Doel: € 3.000,00
10%

Deze actie is gesloten.