steun het project NEPAL

steun het project NEPAL | Geld inzamelen
 
 
Inzamelings actie voor Mountain Child Care Nepal !

Hallo,

 

Mijn naam is Melanie Kelder en ik ben 18 jaar. Ik zit in het 3e en laatste jaar van mijn opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg. Wij hebben dit jaar de unieke kans gekregen om in april/mei 2018 naar Nepal te kunnen voor 14 dagen.

Als jongere zonder ouders volwassen worden in Nepal. Hoe houd je dan je hoofd boven water? Geen familie of kindertehuis meer om op terug te vallen, geen sociaal vangnet, en ook nog geen financiële middelen. Om deze jongeren in Nepal zicht op een goede toekomst te geven, biedt Mountain Child Care ze een Questtrek met loopbaanbegeleiding aan.

Wat gaan we daar doen?

Een questtrek is een 6 daagse trektocht in de Himalaya van 60 km lang. Nederlandse jongeren en Nepalese tieners zonder ouders gaan wandelend op zoek naar hun eigen talent. Dat doen ze samen met een deskundige. Iedereen draagt een eigen rugzak en formuleert een persoonlijk ontwikkelingsplan. De tocht helpt de Nepalese deelnemers om met coachinggepsrekken en passende trainingen, om na het verlaten van hun tehuis hun talenten te verzilveren in een baan. Voor ons (Nederlandse Deelnemers) is de Questtrek een 'once in a lifetime experience'.

Voor dit project is €2500 nodig om onder andere de Questtrek te betalen, geld voor een Nepalese jongere te doneren en om ons vliegticket te betalen.

Alle steun is welkom!!

Liefs, MelanieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 2.500,00
1%

Deze actie is gesloten.